Uutiset

VESALALTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA!

16.2.2018

VESALALTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA

”Tästä tuli itselle teemabiisi, sellainen jonka olen aina halunnut tehdä. Teksti syntyi nopeasti ja roihuten, kun tajusin että tämän haluan sanoa.”

Vesalan edellisestä singlestä on ehtinyt vierähtää jo hetki; ”Muitaki ihmisii” julkaistiin toukokuussa ja oli Suomen radioiden soitetuin kappale 11 viikkoa. Nyt julkaistu kappale ”Nyt on lähtö” on vaikuttava kuvaus kohtalosta ja lähdöstä. Kappaleen sävellyksestä ja tuotannosta vastaa Paula Vesala yhdessä Jukka Immosen ja Eppu Kososen kanssa.

”Kohtalo on jännä juttu. Se asettaa joidenkin tielle kiviä ja kallioita, kuoppia ja syvänteitä. Jos elämänhalu vie voiton epätoivosta, ja tietään haluaa jatkaa eteenpäin, esteet täytyy ylittää, selättää, kiertää, ohittaa. Mutta niitä ei silti välttämättä itse ole tielleen valinnut. Jos et sitten muserrukaan vaikeuksien alle, sinua aletaan kutsua vahvaksi. Siinä sitten täristessä ja vapistessa kauhusta, yksinäisyydestä, epävarmuudesta mietit, että tältäkö näyttää joidenkin silmissä vahvuus. ”Nyt on lähtö” on niille joiden on ollut pakko hypätä, koska muutakaan vaihtoehtoa ei ole ollut.”

Vesala on 2000-luvun renessanssinero, joka kuuluu Suomen lahjakkaimpiin taiteilijoihin. Vesalan debyyttisooloalbumi Vesala julkaistiin vuonna 2016 ja vahvisti Vesalan arvostettua asemaa omaleimaisena artistina. Hänet palkittiin arvostetulla Junnu Vainio –palkinnolla vuonna 2016 sekä vuoden 2017 Emma Gaalassa peräti neljällä Emmalla: Vuoden naisartisti, Vuoden pop, Vuoden biisi ja Vuoden albumi.

Kuuntele ”Nyt on lähtö” TÄSTÄ!

Lataa promokuva TÄSTÄ!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Isadora Kamotskin / Warner Music
isadora.kamotskin@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Ylös