Uutiset

Etenee Recordsin uusi sainaus costee julkaisi debyyttisinglen ja musiikkivideon!

2.3.2018

Costee on Etenee Recordsin uusi mielenkiintoinen artisti, jonka tänään ilmestyneessä ensimmäisessä soolojulkaisussa Pakoon pahaa oloo kuuluu rohkeasti henkilökohtaiset kokemukset. Costee tekee modernia ja tarttuvaa poppia oikeista tarinoista ja aidoista tunteista. Aikaisemmin Sima -yhtyeestä tuttu, 23-vuotias Jussi Tiainen onkin nyt soolouransa alussa uskaltanut avata itsensä musiikintekijänä aivan uudella tavalla.

Kuuntele Pakoon pahaa oloo TÄSTÄ!

”Mä oon aina miettinyt ihan liikaa kaikkia asioita, mikä johti siihen et yks kesä sain pienen burnoutin. Tässä biisissä kerron niistä fiiliksistä ja miten mä sillon käsittelin niitä. Keinot oli välillä vähän kyseenalasia, mut ne auttoi mua sillon. Nykyään olen oppinut elämään näiden mun ylikierroksilla käyvien aivojen kanssa. Tän biisin kirjottaminen oli kuitenkin edelleen tosi terapeuttista.”

Kappaleeseen on kuvattu myös musiikkivideo. Voit katsoa sen TÄÄLLÄ!

Costee on tehnyt kappaleen yhdessä veljensä Mikko Tiaisen kanssa. Sanoittamassa on ollut mukana myös Eero Vanha-Perttula. Kappaleellaan costee haluaa muistuttaa, ettei kaikki ole aina sitä miltä näyttää:

”Mä koitan olla aina tosi positiivinen jäbä ja oon pystynyt käsittelemään kaikki pahimmat hetket puhumalla asioista mun frendeille ja mutsille. Pahaa oloa voi olla monenlaista eikä sitä pitäisi ikinä toisen arvostella tai aliarvioida.Toivottavasti pystyn mun musiikilla auttamaan ihmisiä käsittelemään niiden tunteita”

Costee solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin alla toimivan Etenee Recordsin kanssa loppuvuodesta 2017.

Lataa costeen promokuvat TÄÄLTÄ!
Kuvaaja: Anni.jpeg

Seuraa costeeta somessa:
Instagram
Facebook

Lisätiedot:
Essi Varila
essi.varila@warnermusic.com

Ylös