Uutiset

Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisivat tänään pitkään odotetun debyyttialbuminsa!

9.3.2018

Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisivat tänään pitkään odotetun debyyttialbuminsa Nää kaikki kertoo susta. Duo on saavuttanut vasta muutamalla sinkullaan mielettömän suosion ja albumi on striimannut platinaa jo ennen julkaisuaan.

”Nää kaikki kertoo susta on kokonainen tarina kahden ihmisen välisestä suhteesta. Siinä kyseenalaistetaan omaa todellisuutta ja arkea, irtaannutaan ja paetaan sitä, maataan välillä hetki paikoillaan ja nautitaan nuoruuden seikkailuista. Se on tunteita, hetkiä ja tarinoita ihmisistä, jotka etsivät itseään ja paikkaansa peilaten kokemuksiaan jatkuvasti toisiinsa. Albumin nimi päätettiin jo ensimmäisten kappaleiden syntymisen jälkeen ja tätä tarinaa on viety eteenpäin iloisten, hauskojen ja onnellisten sekä vaikeiden, turhauttavien ja surullistenkin aikojen läpi.”

Sattumalta syntynyt yhteistyö laulaja-lauluntekijöiden Ida Paulin ja Kalle Lindrothin kesken toimii: debyyttilevyään valmisteleva duo on tavoittanut laajan yleisön orgaanilla saundillaan. Duon kaikki sinkut ovat striimanneet kultaa (”Päällekkäin”, ”Kun tää loppuu”) tai platinaa (”Hakuammuntaa”, ”Parvekkeella”, ”Kupla”) ja he olivat ehdolla 2018 Emma Gaalassa Vuoden tulokas –kategoriassa.

Samoilla biisileireillä pyörineet lahjakkaat nuoret HMC-kustannusyhtiön laulunkirjoittajat olivat aiemmin julkaisseet musiikkia omilla tahoillaan: parhaillaan Harvardissa opiskeleva Ida Paul kultaa myyneen singlen ”Laukauksia pimeään” sekä ”Kunhan muut ei tiedä” –singlen ja Kalle Lindroth pitkän Smak-historian lisäksi soolona ”Annika”-kappaleen. Yhdessä julkaiseminen tuntui oikealta ratkaisulta, kun musan tekeminen yhdessä tapahtui niin luontevasti – eikä ihme: duon biisejä kuunnellessa on selvää, että kyseessä on täydellinen yhdistelmä.

Kaksikko esiintyy levynjulkkarikeikoillaan 16.3. Turun Gongissa ja 17.3. Tavastialla.

KUUNTELE ALBUMI TÄSTÄ!

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
isadora Kamotskin / Warner Music
Isadora.kamotskin@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Ylös