Uutiset

ELIAS GOULD JULKAISEE PERJANTAINA ODOTETUN SINGLEN JA MUSIIKKIVIDEON!

23.5.2018

PME Recordsille vuonna 2015 sainattu laulaja-lauluntekijä Elias Gould julkaisee tulevana perjantaina 25.5. odotetun singlen Kipinä. Artistin edellinen kappale Loistava julkaistiin tasan vuosi sitten. Kipinä on mahtipontinen poprock-kappale, joka nostaa artistin luontevasti urallaan seuraavalle tasolle. Elias Gould on tehnyt kappaleen yhdessä Olli Palmusen, Väinö Walleniuksen sekä Iivari Suosalon kanssa.

“Vuoden pituisen julkaisutauon jälkeen en voisi olla enempää innoissani siitä, että juuri tämä kappale julkaistaan nyt kesän kynnyksellä. Kipinä on biisi intohimosta sekä sisäisestä palosta, jotka saavat jatkamaan eteenpäin vaikka järki sanoisi jo muuta”, Elias kommentoi uutta julkaisuaan.

Keväällä 2016 julkaisemansa debyytti-EP:n jälkeen Elias Gould on tehnyt merkittävät featit mm. JVG:n platinarajan rikkoneella Revolveri-kappaleella sekä kuluvana keväänä Gasellien menestyshitillä Riks Raks Poks. Elias Gould on lahjakas ja karismaattinen artisti, joka on tunnettu myös näyttelijänä. Elias on voitu nähdä kuluvana vuonna mm. rooleissa Tuntematon sotilas -elokuvassa sekä Uusi päivä -tv-sarjassa.

Kipinä-singlestä julkaistaan perjantaina myös musiikkivideo, jolta välittyvät vahvasti artistin karisma, energisyys sekä luontainen kyky ottaa tila haltuun. Voit katsoa tiiserin musiikkivideosta täältä.

Lataa promokuvat täältä.

Elias Gould Instagramissa.
Elias Gould Facebookissa.
Elias Gould Spotifyssa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music / noora.karki@warnermusic.com / 0449811633

Ylös