Uutiset

ELIAS KASKINEN & PÄIVÄN SANKARIT JULKAISI UUDEN BIISIN ”PUOLET”!

11.5.2018

Puolet on menevä popbiisi, jota yhtye kuvailee rakkauden kesän 2018 soundtrackiksi. Kappale on Elias Kaskisen & Päivän Sankarien ensimmäisen singlejulkaisu Eliaksen viime syksyisen Tähdet, tähdet -kilpailun voiton jälkeen. Kuuntele Puolet täältä!

”Jos Puolet pitäisi tiivistää yhteen lauseeseen, se olisi varmaankin ”Jaettu ilo on paras ilo.”, yhtyeen keulakuva Elias Kaskinen summaa.

”Oon huomannut, että siistit jutut elämässä muuttuu usein todellisiksi vasta sitten, kun niitä pääsee fiilistelemään toisen ihmisen kanssa. Tavallaan osa musta on offlinessa, ennen kuin ”beibe” tulee ja kytkee mut päälle. Olkoon tämä rakkauden kesän 2018 soundtrack.”, Kaskinen jatkaa.

Yhtyeen edellinen sinkku Haloo julkaistiin joulukuussa ja se nousi keväällä radiolistan sijalle 21. Vankan fanijoukon kasvattanut yhtye on keikkaillut kevään tiiviisti ympäri Suomea ja se tunnetaankin monipuolisena ja vauhdikkaana live-esiintyjänä.

Promokuvat voit ladata täältä!
Kuvaaja: Lauri Laukkanen

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit somessa:
Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila
essi.varila@warnermusic.com

Ylös