Uutiset

MIKKO HARJUN KOSKETTAVA DEBYYTTIALBUMI JULKAISTAAN TÄLLÄ VIIKOLLA!

21.5.2018

Viisitoistavuotiaasta asti omia kappaleita tehneen Mikko Harjun odotettu esikoisalbumi Sinä olet elämä julkaistaan tulevana perjantaina 25. toukokuuta. Levy nivoo hienosti yhteen artistin tähänastisen uran kaksi vuotta sitten omakustanteena julkaistusta Mä olen tässä -hitistä tähän päivään.

Sinä olet elämä -levyltä löytyvät yli 5 miljoonaa kertaa striimanneen Mä olen tässä -singlen lisäksi platina- ja kultarajoja rikkoneet kappaleet Ehjä, Sinä riität, Taivas ei oo rajana ja Aikaa on jäljellä. Mikolla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä ja koskettaa kuulijoita. Hänen biisinsä ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu jo reilusti yli sata tatuointia!

Mikko säveltää ja sanoittaa kappaleet itse ja suurin osa niistä pohjautuu omiin kokemuksiin ja ajatuksiin. Biisien aiheet pyörivät paljon rakkauden ja voimaannuttavien ajatusten ympärillä. Levyltä löytyy jo julkaistujen biisien lisäksi viisi täysin uutta kappaletta: Menninkäinen, Sinä olet elämä, Tuun sun luo, Hengitä ja Kuvittele. Levyn kappaleita ovat olleet tuottamassa Matias Keskiruokanen, Jarkko Ehnqvist, Aki Ekqvist, Jaakko Kääriäinen ja Samuli Sirviö.

Onnistumisten ja haasteiden kautta olen kasvanut artistiksi, jollainen olen aina halunnut olla. Tahdon tuoda ihmisten elämään enemmän aitoja tunteita ja auttaa rohkeasti avaamaan sydäntä elämälle. Emme voi elää menneisyydessä tai tulevaisuudessa, meidän pitää elää tässä hetkessä, Mikko fiilistelee.

Helmikuussa yleisö valitsi Mikko Harjun Iskelmä-gaalassa vuoden tulokkaaksi. Hänen esikoisalbuminsa Sinä olet elämä lähentelee jo platinarajaa ja sen levynjulkaisukeikka järjestetään Tavastialla lauantaina 9. kesäkuuta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Ylös