Uutiset

Uusi DJ/tuottaja Alisky on yksi vuoden kiinnostavimpia kotimaisia tulokkaita!

29.6.2018

Tänään debyyttisinglensä ’Traces (feat. IOLITE)’ julkaissut suomalainen DJ/tuottaja Alisky on yksi tämän vuoden kiinnostavimpia uusia nimiä kotimaan musiikkiskenessä. Vasta 21-vuotias artisti tarjoilee kuulijoilleen karismaattista elektronista musiikkia urbaanilla twistillä. Aliskyn tuore ja tunnistettava soundi yhdistelee tyylikkäästi eri genreille ominaisia piirteitä. Heavy metal -taustainen DJ/tuottaja onkin nimennyt yhdeksi suurimmista musiikillisista vaikuttajaksistaan amerikkalaisen supertähti Charlie Puthin.

Soundcloudista pinnalle ponnahtanut Alisky edustaa uutta, raikasta sukupolvea, joka ei pelkää muokata perinteisten genrejen malleja.

Lisätietoja:
Karoliina Kanerva
karoliina.kanerva@warnermusic.com

Ylös