Uutiset

Warnerin uusi sainaus Julia Rautio vakuuttaa debyyttisinglellään – Tiikeri ulkona perjantaina!

11.7.2018

Warner Musicin uusiin sainauksiin lukeutuva upeaääninen 23-vuotias Julia Rautio julkaisee debyyttisinglensä Tiikeri ylihuomenna 13.7. Tiikeri on tarttuva pop-kappale, joka hehkuu asennetta sekä rohkeaa mimmienergiaa. Julia on kirjoittanut ja sanoittanut kappaleen yhdessä Aleksanteri Hakaniemen ja Rafael Elivuon kanssa.

“Tiikerissä on leikkisyyttä, asennetta ja seksikkyyttä! Haluan esikoisbiisilläni rohkaista ihmisiä olemaan täysin sitä mitä on, ja siltä osin tuoda voimaannuttavaa fiilistä. Toivon, että myös tulevilla julkaisuillani saan tuotua ihmisille rohkeutta ja voimaa samaistuttavilla tarinoilla, tanssittavaa fiilistä unohtamatta”, Julia selittää.

Katso täältä tiiseripätkä Tiikeristä!

“Ekan sinkun julkaisu tuntuu ihan unelta. Tästä on hyvä aloittaa uusi matka ja syventää kohti isompia tunteita ja tarinoita. Haaveilen suurista lavoista ja vastapainona haluan myös tehdä intiimimpiä akkarikeikkoja, joissa ihmiset pääsevät lähelle“, Julia jatkaa.

Julia Rautio on määrätietoinen poppari, joka tuli tutuksi sijoituttuaan kolmanneksi viimeisimmällä Idols-kaudella. Hyvin pian tämän jälkeen Julia sainattiin Warner Musicille, josta kova biisintekotyö alkoi. Kunnianhimoinen artisti osallistuu itse isosti kappaleiden tekoon ja kertoo useamman seuraavan singlen olevan jo valmiina. Lukuisia cover-keikkoja vuosien aikana heittänyt Julia toivoo pääsevänsä aloittamaan keikkailun myös oman tuotannon myötä mahdollisimman pian.

JULIA RAUTIO INSTAGRAMISSA.
JULIA RAUTIO FACEBOOKISSA.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland / noora.karki@warnermusic.com / 0449811633

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live / kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Ylös