Uutiset

Cheekin jäähyväiskeikoilla hurmannut Ilta julkaisi koskettavan pianoballadin!

31.8.2018

Upeaääninen Ilta julkaisi tänään uuden singlen Naurettava. Herkällä ja kauniilla kappaleella Ilta pääsee esittelemään laulamisen lisäksi toista intohimoaan: pianonsoittoa. Pianon kanssa laulaminen on aina ollut Iltalle ominaisin tapa esiintyä, ja hän on innoissaan julkaisemassa kappaletta, jossa on mukana kaikki mitä on musiikissa aina rakastanut – piano, laulu ja jouset. Suurelle yleisölle Ilta & piano -kombo on tullut tutuksi Cheekin keikoilla, joissa he ovat esittäneet akustisesti yhdessä Sillat-kappaleen.

Naurettava on riipaiseva ja surullinen rakkauslaulu, jonka haluan laulaa kaikille niille ihmisille, joiden luottamus on joskus petetty. Pianon ääressä mä oon pienestä pitäen löytänyt parhaiten ääneni ja nyt ensimmäisen pianoballadin julkaiseminen tuntuu todella hyvältä ja tärkeältä askeleelta ottaa”, Ilta kuvailee kappaletta.

Kuuntele Naurettava tästä!

Tänään julkaistulle kappaleelle kuvattiin myös herkkä musiikkivideo, jossa Ilta säestää lauluaan flyygelillä. Musiikkivideon on tehnyt Ville Juurikkala.

Katso musiikkivideo täältä!

Ilta on 22-vuotias Jyväskylässä kasvanut suomalais-saksalainen laulaja, joka lumoaa vahvalla ja taipuvaisella äänellään. Aiemmin Ilta on julkaissut Ristitulessa-, Muurit– sekä kultarajan rikkoneen Koukkuun-kappaleet. Iltan vahvuus on kyky heittäytyä tunnelmasta toiseen, joka tekee valloittavasta artistista monipuolisen. Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Haluan laulaa jokapäiväisistä asioista ja auttaa biisieni kautta ihmisiä käsittelemään erilaisia tunteita. Musiikki on antanut minullekin väylän käsitellä elämän tunteita silloin, kun on vaikeata muuten käsitellä niitä”, Ilta kertoo.

Lataa Iltan promokuvat täältä!
Kuvaaja: Sara Lehtomaa

Ilta sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook

Haastattelut ja lisätiedot:
Essi Varila
essi.varila@warnermusic.com

Management:
Tina Jukarainen / Manage me
tina@manageme.fi

Ylös