Uutiset

JENNI VARTIAINEN JÄRJESTÄÄ AINUTLAATUISEN ALBUMIN KUUNTELUTILAISUUDEN

7.8.2018

MONOLOGI-ALBUMI JULKAISTAAN 7.9.2018

Yli 10 -vuoden upean soolouran luonut Jenni Vartiainen teki näyttävän paluun vuonna 2017 Turvasana-singlen myötä. Platinaa striimannut Väärään suuntaan-kappale esitteli uudistuneen Vartiaisen ja samalla aloitti uuden ajanjakson taiteilijan uralla. Taukonsa aikana Jenni Vartiainen sävelsi ja sanoitti kappaleita uudella ja rohkealla tavalla, päästi irti vanhasta ja tutusta ja muokkasi tuotantotiimiään.

”Kun aloitin levyn kirjoittamisen kävin läpi eriytymistä ja voimakasta muutosta. Vanhasta irti päästäminen on vaikeaa, mutta samalla ainoa ja oikea vaihtoehto. Itsemme peilaaminen muiden ihmisten kautta tuo esille odottamattomiakin asioita. Tämä koko prosessi kuuluu levyllä”, kertoo Jenni Vartainen.

Albumin ympärille kehittynyt teema kuuluu jo julkaistuilla singleillä. Turvasana, Se oikea, Väärään suuntaan ja Voulez-Vous -kappaleet ovat striimanneet yhteensä yli 14 miljoonaa kertaa ja näin ollen levy on ylittänyt ennakkoon kultarajan.

Jenni Vartiainen järjestää faneille ainutlaatuisen Silent Disco -albuminkuuntelutilaisuuden kauppakeskus Forumissa 5.9. Levyn pääsee kuuntelemaan ennakkoon sekä tapaamaan Vartiaista.

Suomen suosituimpiin liveartisteihin kuuluva Jenni Vartiainen järjestää ainutlaatuisen konsertin Hartwall Arenalla perjantaina 16.11.

Katso videokooste Jenni Vartiaisen Ilosaarirockista!

Instagram
Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / essi.varila@warnermusic.com

Ylös