Uutiset

Coldplay julkaisee livealbumin sekä konserttitaltioinnin 7. joulukuuta

19.10.2018

Albumi ja konserttitaltiointi muodostavat Butterfly –kokonaisuuden yhdessä A Head Full Of Dreams –dokumentin kanssa.

Coldplay julkaisee uuden livealbumin sekä konserttitaltioinnin 7. joulukuuta. Yhtye juhlistaa julkaisunsa myötä ennätyksiä rikkovaa A Head Full Of Dreams –kiertuettaan, jonka pohjalta joulukuussa julkaistavat taltioinnit on nauhoitettu. Kiertue nousi kaikkien aikojen kolmanneksi suurimmaksi kiertueeksi 5,5 miljoonan fanin todistamana!

Live In Buenos Aires –albumi on nauhoitettu A Head Full Of Dreams –kiertueen viimeisenä konsertti-iltana syksyllä 2017. 24 kappaletta sisältävä albumi on yhtyeen ensimmäinen kokonaisuudessaan nauhoitettu liveäänite.

Live In São Paolo – konserttitaltiointi on puolestaan kuvattu viikkoa aiemmin 8. marraskuuta 2017.

Sensaatiomaiset livetaltioinnit muodostavat Butterfly –pakettikokonaisuuden yhdessä marraskuussa ilmestyvän A Head Full Of Dreams –dokumentin kanssa. Dokumentti ilmentää Coldplayn kahden vuosikymmenen kestänyttä menestyksekästä uraa ja siten tekee pakettikokonaisuudesta entistä ainutlaatuisemman.

Butterfly –paketin upeasta kannesta vastaa islantilaissyntyinen taiteilija Kristjana S Williams. Kauniin eloisa kansi sisältää useita eri teemoja bändin aiempien julkaisujen kuvituksista, videoista sekä bändin värikkäästä historiasta.

Katso Live In São Paolo –konserttitaltioinnilla nähtävä Viva La Vida tästä.

Tilaa Butterfly -paketti ennakkoon tästä.

 

Katso Live In Buenos Aires –albumin kappalelista alta.

1. A Head Full Of Dreams
2. Yellow
3. Every Teardrop Is A Waterfall
4. The Scientist
5. God Put A Smile Upon Your Face
6. Paradise
7. Always In My Head
8. Magic
9. Everglow
10. Clocks
11. Midnight
12. Charlie Brown
13. Hymn For The Weekend
14. Fix You
15. Viva La Vida
16. Adventure Of A Lifetime
17. De Musica Ligera
18. Colour Spectrum
19. In My Place
20. Amor Argentina
21. Something Just Like This
22. A Sky Full Of Stars
23. Up&Up
24. End Credits

Lisätietoja: Karoliina Kanerva / Warner Music Finland
karoliina.kanerva@warnermusic.com

 

Ylös