Uutiset

Debyyttisingellään lumonnut monilahjakkuus eetu julkaisi uuden singlen

19.10.2018

Kokeellista pop-musiikkia tekevä eetu julkaisi tänään uuden singlen Mä en menis takas. Mä en menis takas on mahtipontinen pop-kappale, joka antaa oikeutta eetun urbaanille soundille. Monilahjakas artisti tuottaa, kirjoittaa ja säveltää kaikki biisinsä itse.

Kirjotin tämän biisin, kun olin jotenkin tosi diipeissä nostalgiakeloissa ja tuntui, että nykyhetki ei ollut läheskään niin onnellinen kuin viime kesä, vuosi kakstuhattawhatever, tai mikä tahansa muu kuin just nyt. Sitä jotenki helposti ei nää niitä tämän hetken hienoja juttuja kun katsoo vaan päässään omaa best of life -koostetta”, eetu kuvailee kappaleen tarinaa.

Kuuntele Mä en menis takas täältä.

Eetu on yksi vuoden kiinnostavimmista artisteista pop-kentällä. Artisti julkaisi debyyttisinglensä BAE viime toukokuussa ja vieraili kesäkuussa Ellinooran nyt jo platinaa striimanneella Bäng Bäng typerä sydän -kappaleella. Ennen soolouraansa eetu tunnettiin mm. Kauniit & Uhkarohkeat -yhtyeen solistina. Liveyleisön eetu valloitti ensimmäisellä soolokeikallaan viime viikon perjantaina lähes loppuunmyydyllä Ida Paulin & Kalle Lindrothin keikan lämmittelijänä The Circuksessa.

eetu Spotifyssa
eetu Instagramissa
eetu Facebookissa

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Viivi Huuska

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com / 044 981 1633

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Ylös