Uutiset

ISADORA KAMOTSKIN NIMITETTY WARNER MUSIC FINLANDIN MARKKINOINTIPÄÄLLIKÖKSI

9.10.2018

Warner Music Finland on nimittänyt Isadora Kamotskinin kotimaisen osaston markkinointipäälliköksi. Isadora on toiminut vuodesta 2016 asti Warnerilla Promotion Managerina ja sitä ennen samankaltaisissa tehtävissä Fried Musicilla. Hän on ollut vaikuttamassa useisiin artistiuriin uusista artisteista supertähtiin ja ollut olennainen osa Warner Musicin kotimaisen menestystarinan luomisessa. Uudessa toimenkuvassaan Isadora jatkaa työskentelyä kotimaisten artistien parissa, mutta promootiorooleja jaetaan hieman uudelleen.

Isadora raportoi markkinointijohtaja Ramona Forsströmille.

Warnerin kotimaiseen markkinointiosastoon kuuluvat: Isadora Kamotskin / Marketing Manager, Aino-Kuutamo Uusitorppa / Senior Promotion & Influencer Manager, Essi Varila / Promotion Manager, Noora Kärki / Promotion Manager ja Ramona Forsström / Marketing Director.

Lisätiedot: 
Ramona Forsström / Warner Music Finland
ramona.forsstrom@warnermusic.com

Ylös