Uutiset

ODOTETTU VAIN ELÄMÄÄ -KONSERTTI JÄRJESTETÄÄN HARTWALL ARENALLA 28.12.

10.10.2018

Konsertin lipunmyynti alkaa ke 17.10. klo 16.00.

Syksyn Vain Elämää -kauden suosikit nousevat Hartwall Arenan lavalle yhteiskonsertissa perjantaina 28.12.2018. Ainutlaatuisessa Vain Elämää Live -show’ssa nähdään Ellinoora, Lauri Ylönen, Pepe Willberg, Anne Mattila, Pyhimys, Evelina ja Tuure Kilpeläinen. Artisteja säestää Suomen eturivin muusikoista koostuva Leri Leskisen yhtye. Luvassa on taatusti unohtumaton ilta täynnä ohjelmasta tuttuja kappaleita, koskettavia ja mielenkiintoisia tarinoita sekä ikimuistoisia hetkiä.

Katsojat ovat jälleen ottaneet ilolla vastaan uuden Vain Elämää -kauden ja sen artistit. Satulinnassa on syksyn mittaan kuultu toinen toistaan upeampia tulkintoja, joista mainittakoon esimerkiksi Ellinooran mieletön versio The Rasmuksen Funeral Songista. Kappale nousi Spotifyn top 50 -listan ykköseksi ja on mukana myös juuri julkaistulla albumilla Vain Elämää Kausi 9 – Ensimmäinen kattaus. Loput kauden biisit ilmestyvät Toinen kattaus -levyllä 19. lokakuuta.

Vain Elämää Live -konsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona 17.10. klo 16. Liput Ticketmasterista palvelumaksuineen alkaen 53,50€.

Vain Elämää Live Hartwall Arenalla pe 28.12.2018,
Ovet klo 18.30, showtime klo 20. Keikan kesto n. 2,5 h (sis. väliaika).

Lisätiedot:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland,
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com

Ylös