Uutiset

RAAPPANA JULKAISI UUDEN SINGLEN ”PULLAT UUNISSA” – MUKANA MEGA-ERTSI!

5.10.2018

Pitkän linjan reggae-artisti Raappana julkaisi tänään uuden kappaleen nimeltä Pullat uunissa. Kappaleella on mukana Pakita -biisistään tuttu MEGA-Ertsi. Pullat uunissa tuo hymyn huulille ja lämpöä pimenevään syksyyn. Raappana muistelee kaksikon ensitapaamista näin:

Ertsin kanssa ollaan tavattu silleen, että oltiin Jamaikalla Kingstonissa samassa kokkikoulussa frittailee kanaa ja opeteltii muutenki kokkaa paikallista sapuskaa. Nyt ku tulee nää paskakelit ni ei auta muuta ku laittaa taas essu päälle, alkaa hommiin ja pitää uuni kuumana!

Kuuntele kappale täältä!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
All Day Agency
booking@allday.fi

Ylös