Uutiset

Samuli Edelmannin ja Orkestra Suora Lähetyksen uusi Käteni -albumi on julkaistu tänään!

19.10.2018

Levyn julkaisua seuraa ensi viikolla Tampereelta käynnistyvä Samuli 50v
-juhlakiertue. Yli puoli miljoonaa albumia urallaan myyneen Edelmannin juhlavuosi päättyy jo perinteeksi muodostuvaan Oi muistatko vielä sen virren
-kirkkokiertueeseen. Kirkkokiertueen lipunmyynti käynnistyy ensi maanantaina 22.10. klo 9.00 Ticketmasterissa.

Suomalaisten rakastama laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann on valmistellut tänään julkaistavaa Käteni -albumia jo pitkään. Kaihoisaa tunteen paloa modernin mustalaismusiikin hengessä esittävän Orkestra Suora Lähetyksen kanssa tehty levy sisältää uusia versioita Edelmannin tutuista hiteistä sekä aivan uusia kappaleita. Levyltä ovat antaneet esimakua jo singleinä julkaistut uudet kappaleet Reunalla, Aiaiai ja Avoin salaisuus sekä Edelmannin matkassa aina nuoruusvuosista kulkenut kansanlaulu Käteni, joka on saanut Edelmannin ja Orkestra Suora Lähetyksen matkassa aivan uuden elämän. Nyt päästään kuulemaan myös miltä Samuli Edelmannin vanhat hitit kuulostavat kun Orkestra Suora Lähetyksen yhdeksänhenkinen rytmimusiikin voimaryhmä on ottanut ne haltuunsa. Edelmannin vanhoista biiseistä mukana ovat mm. Ihana valo, Kaikki tahtoo ja Ihana ilta.

Samuli Edelmannin ja Orkestra Suora Lähetyksen useamman vuoden kestäneen yhteistyön tuloksia kuullaan nyt julkaistavan levyn lisäksi ensi viikolla alkavalla Samuli 50v -juhlakiertuella. Tampere-talosta käynnistyvä ja Finlandia-taloon päättyvä konserttisalikiertue sisältää neljätoista konserttia ympäri Suomen. Tarkemmat kiertueen päivämäärät ja paikkakunnat löydät täältä.

Oi muistatko vielä sen virren -kirkkokiertue Jukka Perkon ja Matti Paatelman kanssa

Kesällä 50-vuotta täyttäneen Samulin juhlavuoden päättää jo perinteiseksi muodostuva Oi muistatko vielä sen virren -kirkkokiertue, jonka konserteissa Edelmannia säestävät Jukka Perko ja Matti Paatelma. Kolmikko konsertoi samalla konseptilla jo viime syksynä esittäen upeita versioita klassikkovirsistä sekä Toni Edelmannin rakkaimmista kappaleista. Luvassa on tunnelmallisia konsertteja, joiden ohjelmisto pureutuu syvälle suomalaiseen sielunmaisemaan. Oi muistatko vielä sen virren -kiertueen liput tulevat myyntiin maanantaina 22.10. kello 9.00 Ticketmasterissa.

Samuli Edelmann – Oi muistatko vielä sen virren

29.11. Leppävirta, kirkko
30.11. Vihti, kirkko
01.12. Hausjärvi, kirkko
02.12. Sääksmäki, kirkko
03.12. Hartola, kirkko
04.12. Helsinki, Kallion kirkko
05.12. Kirkkonummi, Pyhän Mikaelin kirkko
07.12. Turku, Mikaelinkirkko
08.12. Nurmijärvi, kirkko
09.12. Mäntsälä, kirkko
11.12. Huittinen, kirkko
12.12. Kangasala, kirkko
13.12. Isokyrö, kirkko
14.12. Laukaa, kirkko
15.12. Heinävesi, Valamo
16.12. Nilsiä, kirkko
18.12. Oulu, Tuomiokirkko
19.12. Sodankylä, kirkko
20.12. Kolari, kirkko
21.12. Kittilä, kirkko

Samuli Edelmann ja Orkestra Suora Lähetys lehdistökuvat tästä linkistä.

Edelmann, Perko & Paatelma -kuvat tästä linkistä.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com / p. 040 846 0116

Promoottori: 
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com / p. 050 567 5584

Ylös