Uutiset

Vesa-Matti Loirin Sydämeeni jouluun teen -joulukonserttikiertue käynnistyy marraskuussa

18.10.2018

Vesa-Matti Loiri ja Sydämeeni joulun teen -konsertti on ollut monille tärkeä joulun aloitus jo usean vuosikymmenen ajan. Loirin rakastetut tulkinnat jouluklassikoista Peter Lerchen johtaman orkesterin säestämänä ovat julistaneet joulurauhan konserttikiertueiden myötä koko maahan. Yleisön pyynnöstä Loiri esiintyy Lerchen ja uuden kokoonpanonsa kanssa Sydämeeni joulun teen -konserteissa tänäkin vuonna.

Konserteissa yhdistyy Vesa-Matti Loirin syvällinen tekstin tulkinta sekä poikkeuksellinen kyky koskettaa kanssaihmistään. Peter Lerchen luotsaama sävelkieli on tekstin mukanana hengittävä ja sointimaailma mielikuvituksellinen sekä rikas. Konserttien ohjelmisto koostuu perinteiseen tapaan Loirin jouluklassikoista sekä teemaan sopivista ikivihreistä. Konserttien kokoonpanossa ovat mukana Vesa-Matti Loiri (laulu), Peter Lerche (kapellimestari, sovittaja, kitaristi), Pauliina Lerche (haitari, viulu, kannel) ja Juho Kivivuori (basso).

Loirin Sydämeeni joulun teen -albumi julkaistiin alunperin tasan kolmekymmentä vuotta sitten 1988. Se on tällä hetkellä kaikkien aikojen myydyin joululevy Suomessa yli 200 000 kappaleen myynnillään. Nimikappaleensa Sydämeeni joulun teen ohella käsitteiksi Loirin joulutulkinnoista ovat nousseet mm. Varpunen jouluaamuna, Silti niin joululta tuntuu, Enkeli taivaan sekä Heinillä härkien kaukalon.

Vesa-Matti Loiri – Sydämeeni joulun teen -konserttikiertue

Ke 28.11. Lappeenranta-sali, Lappeenranta
To 29.11. Kuusankoskitalo, Kouvola
Pe 5.12. Hyvinkääsali, Hyvinkää
Pe 7.12. Carelia-sali, Joensuu
La 8.12. Musiikkikeskus, Kuopio
Ti 11.12. Risto Ryti-sali, Huittinen
Ke 12.12.Tampere-talo, Tampere
To 13.12. Paviljonki, Jyväskylä
To 20.12. Logomo, Turku
Pe 21.12. Sibeliustalo, Lahti
La 22.12. Kulttuuritalo, Helsinki

Liput alk. 39,50 €. Konsertit alkavat kello 19.00.
Katso tarkemmat paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot tästä linkistä.

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
jaana.kapanen@warnermusic.com 

Keikat:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com

Ylös