Uutiset

Maailmantähdet yhdistävät voimansa hyväntekeväisyyden puolesta

28.11.2018

Perjantaina ilmestyvän Global Citizen EP 1:n sinkku E-Lo julkaistiin eilen illalla.

Kansainvälinen hyväntekeväisyysjärjestö Global Citizen julkaisee yhdessä Parlophonen kanssa Global Citizen EP 1 –EP:n tämän viikon perjantaina 30. marraskuuta. Neljä täysin uutta kappaletta sisältävällä EP:llä vierailee useita maailmantähtiä ja yhtyeitä, kuten Pharrell Williams, Stormzy, David Guetta, Stargate, Jozzy ja Palophonen tuore kiinnitys Los Unidades.

EP:n tuotoilla tuetaan Global Citizen-järjestön kampanjoita ja tavoitteita. Järjestön pyrkimyksenä on lopettaa äärimmäinen köyhyys maapallolta vuoteen 2030 mennessä sekä edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, kuten sukupuolten välistä tasa-arvoa, koulutusta sekä vedensaantia ja sanitaatiota. Global Citizen EP 1 -projektin päävastaavana on toiminut Chris Martin, joka toimii järjestön lähettiläänä ja on sitoutunut vuonna 2015 kuratoimaan Global Citizen -konsertteja aina vuoteen 2030 saakka.

EP:n julkaisua edeltää eilen julkaistu single, Pharrell Williamsin, Los Unidadesin sekä Jozzyn esittämä E-Lo. Kappaletta täydentää samalla julkaistu lyriikkavideo, jonka inspiraationa on ollut itse Nelson Mandela – video on kunnianosoitus Etelä-Afrikan merkittävän johtajan satavuotisjuhlalle.

Global Citizen EP 1 edeltää  2. joulukuuta Johannesburgissa pidettävää Global Citizen Festival: Mandela 100 –konserttia, jonka tarkoituksena on kunnioittaa Nelson Mandelan perintöä. Lavalla nähdään useita maailmantähtiä kuten Coldplay, Beyoncé, Jay Z, Ed Sheeran, Usher sekä Pharrell Williams. Konserttia voi seurata maailmanlaajuisesti YouTuben suoran lähetyksen kautta sekä Euroopassa myös MTV:lta.

 

Global Citizen EP 1 –kappalelista:

1. Rise Up (feat. Nelson Mandela) – Stargate
2. E-Lo (feat. Jozzy) – Los Unidades & Pharrell Williams
3. Timbuktu (feat. Stormzy & Jess Kent) – Cassper Nyovest & Los Unidades
4. Voodoo (feat. Tiwa Savage, Wizkid, Danny Ocean & David Guetta) – Stargate & Los Unidades

 

Kuuntele E-Lo tästä.

Katso E-Lo –lyriikkavideo tästä.

 

Lisätietoja:

Karoliina Kanerva / Warner Music Finland
karoliina.kanerva@warnermusic.com

Ylös