Uutiset

EMMA-EHDOKKAAT IDA PAUL & KALLE LINDROTH LÄHTEVÄT KATTAVALLE KEVÄTKIERTUEELLE

14.12.2018

Debyyttilevyllään platinaa striimannut duo Ida Paul & Kalle Lindroth lähtee kattavalle kevätkiertueelle helmikuussa. Maaliskuussa 2018 loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla levyjulkkareita juhlinut yhtye täyttää Tavastian tulevana keväänä peräti kahdesti. Helsingin Tavastian lisäksi duo keikkailee mm. Rovaniemellä, Jyväskylässä sekä Tampereella.

Ida Paul & Kalle Lindroth – kevät 2019

Pe 1.2. JYVÄSKYLÄ, Lutakko
Pe 8.2. ROVANIEMI, Korundi
La 9.2. TURKU, Ruishelmi
Pe 15.2. HELSINKI, Tavastia
La 23.2. JOENSUU, Kerubi
La 2.3. VAMMALA, Seurahuone
Pe 8.3. LAHTI, Möysä
La 9.3. LAPPEENRANTA, Old Cock
La 23.3. NILSIÄ, Tahko Piazza
Pe 29.3. TAMPERE, Yo-talo.
To 4.4. ESPOO, Sellosali
La 6.4. HELSINKI, SuomiLOVE-konsertti @Hartwall Arena
To 18.4. LEVI, Bar Ihku
Pe 19.4. OULU, Bar Ihku
La 20.4. TAMPERE, Bar Ihku
La 27.4. HÄMEENLINNA, Suistoklubi
Ti 30.4. HELSINKI, Tavastia
Lisäyksiä tulossa!

Ida Paul & Kalle Lindroth ovat lyhyessä ajassa tavoittaneet laajan yleisön orgaanilla soundillaan. Duon kaikki sinkut ovat striimanneet kultaa tai platinaa ja yhtye on ehdolla helmikuussa järjestettävässä Emma Gaalassa Vuoden pop ja Vuoden yhtye –kategorioissa sekä Vuoden yhtye-/artistiyleisöäänestyksessä. Samoilla biisileireillä pyörineet lahjakkaat nuoret HMC-kustannusyhtiön laulunkirjoittajat ovat ennen yhteistyötään julkaisseet musiikkia omilla tahoillaan: parhaillaan Harvardissa opiskeleva Ida Paul platinaa striimanneen singlen Laukauksia pimeään sekä Kunhan muut ei tiedä –singlen ja Kalle Lindroth pitkän Smak-historian lisäksi soolona Annika –kappaleen.

Ida Paul & Kalle Lindroth somessa:
Facebook
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Ylös