Uutiset

JULIA RAUTIO MYSTISENÄ SAVUN VERHOILEMALLA MUSIIKKIVIDEOLLA

1.12.2018

Debyyttisinkkunsa heinäkuussa julkaissut pop-tulokas Julia Rautio julkaisi viime viikolla uuden singlen Näät mussa jotain mitä mä en. Näät mussa jotain mitä mä en -biisillä on riisuttu akustinen tunnelma ja sen koskettava teksti menee ihon alle. Nyt Julia Rautio on julkaissut kappaleelle savun verhoilevan musiikkivideon.

Tää musavideo on mua aidoimmillaan. Halusin tuoda esiin herkkää puoltani pientä mystisyyttä unohtamatta. Video siivittää hyvin biisin tarinaa ja tuo siihen paljon lisää tunnetta. Musavideota oli upea tehdä ja parempaa tiimiä en voisi ympärilleni toivoa. Muistan kyseisen päivän ikuisesti, siitä muistuttaa myös kirjaimellisesti vieläkin vihreät savun merkit ihollani”, Julia Rautio kertoo musiikkivideosta.

Katso upea musiikkivideo täältä. Videon on ohjannut Helsinking ja Rudi Rok.

Julia Rautio on määrätietoinen poppari, joka tuli tutuksi sijoituttuaan kolmanneksi viime vuoden Idolsissa. Pian tämän jälkeen Julia sainattiin Warner Musicille, josta kova biisintekotyö alkoi. Kunnianhimoinen artisti osallistuu itse isosti kappaleiden tekoon ja kertoo useamman seuraavan singlen olevan jo valmiina. Lukuisia cover-keikkoja vuosien aikana heittänyt Julia toivoo pääsevänsä aloittamaan myös keikkailun oman tuotannon myötä mahdollisimman pian.

Seuraa Julia Rautiota somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Saara Taussi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat: 
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Ylös