Uutiset

SOFAN UUSI KAPPALE LUCY LIUKAS ON VOIMABIISI JOKAISELLE OMAN ELÄMÄNSÄ SUPERSANKARILLE!

7.12.2018

SOFA julkaisi tänään uuden kappaleen nimeltä Lucy Liukas. Yhtye on tehnyt tämän eloisan voimabiisin yhdessä tuottajansa Noah Kin kanssa ja voit kuunnella sen täältä. SOFA kuvailee uutuuttaan näin:

Lucy Liukas on oman elämänsä supersankari, joka voi toimia alter egona kaikille niille, jotka on saaneet mittansa täyteen, eivätkä suostu enää olemaan kenenkään sätkynukkena. Lucy Liukas on tilanteen yläpuolella, langat käsissä ja valmiina kaahaamaan kohti omia unelmia!

SOFAn muodostavat SonSon eli Sonja Kuittinen ja FanFan eli Fanni Noroila haluavat musiikillaan horjuttaa sortavia valtarakenteita, joita yhteiskunta ja musiikkibisnes ovat pullollaan. SOFA onkin tunnettu kantaaottavista sanoituksistaan ja valloittavasta energiasta. Yhtye esiintyi viime kesänä mm. Sidewaysissa, Qstockissa sekä Ruisrockissa ja on tehnyt keikkoja ympäri Suomea. SOFA on mukana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -spektaakkelissa, joka nousee seuraavan kerran lavalla helmikuussa Turun Ruishelmessä.

SOFAn promokuvat löydät täältä!
Kuvaaja: Iiris Heikka

SOFA sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Feniks Willamo / All Day
Feniks@allday.fi

Ylös