Uutiset

WALTTERI TORIKAN SYDÄMENI JOULU –ALBUMI ALBUMILISTAN YKKÖSEKSI!

3.12.2018

Karismaattisen Waltteri Torikan 23.11. julkaistu Sydämeni joulu -albumi meni suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi. Kyseessä on kultaa ja platinaa myyneen baritonin ensimmäinen listaykkönen.

Janne Huttusen tuottama ja Jyväskylä Sinfonian kanssa äänitetty tunnelmallinen levy sisältää tuttuja joululauluklassikoita, Waltterin tekemän uuden suomenkielisen sanoituksen I’ll Be Home For Christmas -kappaleeseen ja kaksi uutta joululaulua, joista Ei mitään hätää -kappale duettona Kaija Koon kanssa. Levyn kapellimestarina toimi Ville Matvejeff.

Joulua rakastava Waltteri Torikka uppoutuu tänä vuonna joulun tunnelmaan kokonaisvaltaisesti. Kysytty oopperalaulaja lanseerasi oman 40 päivää jouluun -joulukalenterin, jonka ensimmäinen luukku avattiin jo marraskuun puolivälissä.  Torikan sosisaalisen median kanavissa julkaistava kalenteri tarjoaa jouluista videosisältöä jokaisena päivänä aina jouluaattoon asti. Seuraa Torikan joulukalenteria Facebookissa ja Instagramissa.

Upeaäänisen baritonin Sydämeni joulu -kirkkokiertueelle käynnistyi Imatralta perjantaina. Kuusitoista konserttia käsittävä kiertue vie maamme taitavimpiin kuuluvan laulajan tunnelmallisiin kirkkoihin ympäri Suomen. Kiertueella Waltteria säestää neljän huippumuusikon yhtye. Mukana ovat Juha Savela (kitara), Eero Ignatius (kontrabasso), Marko Hilpo (piano) ja Markus Pajakkala (multi-instrumentalisti). Konserttien ohjelmisto koostuu levyn tapaan sekä kaikille tutuista joululauluklassikoista että aivan uusista joululauluista. Katso konsertin paikkakunnat täältä!

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Hänen debyyttialbuminsa Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Tapio Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin viime vuonna. Tänä vuonna Waltteri Torikka on vakuuttanut muun muassa Escamillon roolissa Jyväskylässä Bizet’n Carmen -oopperassa, Jeesuksen roolissa Via Crucis- eli Ristin tie -pääsiäisnäytelmässä Helsingissä, Kansallisoopperassa Guglielmon roolissa Mozartin Così fan tutte –oopperassa sekä konsertoiden ympäri Suomen maata. Kesällä Waltteri hurmasi jälleen Mannerheimina Ilmajoen menestysoopperassa sekä Hämeenkyrön ensimmäisten festiwaalien taiteellisena johtajana sekä esiintyjänä. Marraskuun 17. päivä Torikka konsertoi yhdessä Jarkko Aholan kanssa jo toistamiseen loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Vuonna 2018 Torikka tuo suomalaisille joulun.

Vieraile Waltteri Torikan sivuilla tästä linkistä.

Lataa Waltteri Torikan promokuvat tästä linkistä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116

Kiertueen promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Ylös