Uutiset

JORI SJÖROOS JULKAISI ANTI-RAKKAUSLAULUN YHDESSÄ VESTAN KANSSA

17.5.2019

Maamme tunnetuimpiin tuottajiin kuuluva jori sjöroos julkaisi kauniin uutuussinglen IDLYA (I Don’t Love You Anymore) yhdessä Vestan kanssa. 

Menestyksekäs kaksikko on tehnyt ennenkin musiikkia yhdessä. Sjöroos on tuottanut kokonaisuudessaan Vestan keväällä 2018 julkaistun Lohtulauseita-albumin, joka oli ehdolla vuoden albumiksi tämän vuoden Emma Gaalassa. 

Uusi sinkku on anti-rakkauslaulu, joka kertoo kahden ihmisen ajatuksista tunteiden hälvetessä rakkaudesta ärsytykseksi juuri ennen eroa.

Kirjoitettiin Vestan kanssa laulu, missä kaksi ihmistä jotka ovat aiemmin olleet hulluina toisiinsa, pussaillen ja syöden ananasta kuumassa suihkussa, istuvat nyt muutaman vuosi myöhemmin sohvalla inhoten toisiaan. Ainoastaan telkkari on elossa,” Sjöroos kommentoi kappaleen tarinaa.

Useiden menestyksekkäiden musiikkiprojektien, kuten Vestan ja PMMP:n, taustalla vaikuttanut jori sjöroos on ansainnut asemansa yhtenä Suomen musiikkiteollisuuden arvostetuimmista tuottajista. Kaiken kaikkiaan sjöroos on voittanut yhteensä kymmenen Emma-palkintoa, mukaan lukien Vuoden tuottajan- ja indiealbumin palkinnot sekä kolme Vuoden albumi –palkintoa.

Aiemmin tänä vuonna Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon voittanut Vesta on noussut viimeisen vuoden aikana yhdeksi Suomen tunnetuimmista naisartisteista.

Kuuntele kappale tästä.

Seuraa jori sjöroosia:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Karoliina Kanerva / Warner Music Finland
karoliina.kanerva@warnermusic.com

Keikat:
Valter Filosof / Live Nation Finland
valter.filosof@livenation.fi 

Ylös