Uutiset

PIKKUJOULUT AREENALLA TUO HUIPPUARTISTIT LAVALLE – MUKANA MYÖS ARTTU WISKARI!

11.9.2019

Tänä vuonna pikkujouluja juhlitaan uusissa Pikkujoulut Areenalla -tapahtumissa kahdella paikkakunnalla, lauantaina 7.12. Lahdessa Lahti Hallissa sekä viikkoa myöhemmin 14.12. Kuopion Kuopio-hallissa.

Illan aikana lavalla nähdään täyspitkät konsertit Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvilta supertähdiltä, Kaija Koolta ja J. Karjalaiselta. Nyt mukaan on kiinnitetty myös kolmas huippuartisti Arttu Wiskari.

Tapahtumissa päästään nauttimaan koko illan ajan upeiden artistien lisäksi laadukkaasta street foodista, pirskahtelevista juomista ja iloisesta pikkujoulutunnelmasta DJ:n johdolla. Pikkujouluihin on mahdollista ostaa myös VIP-lippuja jotka sisältävät mm. illallisen pöytiin katettuna. 

LIPUT:
La 7.12. Lahti, Lahti Halli
Permanto alk. 39,90 €  
Istumakatsomo alk. 59,90 € 
VIP-liput alk. 119 € 

La 14.12. Kuopio, Kuopio-halli
Permanto alk. 39,90 € 
Istumakatsomo alk. 59,90 € 
VIP-liput alk. 119 € 

Ovet klo 18:00
Tilaisuudet päättyvät noin klo 00:30 
Tapahtumat ovat K-18. 
Liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa.
 
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Warner Music Live ja NoHo Partners. 
Paikallisena operaattorina Real Albert Promotion.

Permannolla anniskelu sekä ruokailumahdollisuus
Myös istumakatsomolipulla on pääsy anniskeluun ja ruokailemaan. 
Juomat ja ruoat eivät sisälly peruslipun hintaan. 

VIP:
VIP-lippu sisältää illallisen, VIP-sisäänkäynnin ja ilmaisen narikan, VIP-passin, VIP host-palvelun sekä sisäänpääsyn virallisille jatkoille.

Illallismenu:

Lämmin savustettua lohta ja tillimajoneesia ( M, G )
Vihersalaattia ja hunaja-yrtti salaatinkastiketta ( M, G )
Cheddar- juustoa ja melonia ( L, G )
Basilikalla maustettuja chorizo pyöryköitä ( M, G )
Marinoituja kasviksia ( M, G )
Valkosipulioliiveja Italian tyyliin ( M, G )
Levainleipää ja voita ( L )
***
Härkää pippurikermassa ( L, G )
Ratatouille ( M, G )
Timjamiriisiä ( M, G ) 
***
Kahvia ja teetä
Mokkakakkua ja kanelimarinoituja marjoja ( VL, G )

VIP-ruokailu klo 18:00 – 21:00.

VIP-ryhmämyynti (yli 20 lippua), ennakkotilaukset, drinkkilipputilaukset (min 100kpl):
pikkujoulutareenalla@ravintola.fi 


J. KARJALAINEN
Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Amerikkalaisen musiikkiperinteen suomalaisiin oloihin sovittajana hän on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut.

J. Karjalaisen laulut, Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Sekaisin, Hän, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Mennyt mies, Stindebinde ja monet muut, ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa. J. Karjalaisen edellinen albumi, syksyllä 2018  ilmestynyt Sä kuljetat mua meni suoraan ilmestyttyään Suomen virallisen listan sijalle 1. 

KAIJA KOO 
Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo on vallannut Hartwall Arenan omalla loppuunmyydyllä Superkonsertillaan vuosina 2014, 2015 ja 2018. Hän on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden Naissolisti -palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää –kaudella ja julkaissut useita jo legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita.

Edellinen albumi, platinaa myynyt Sinun naisesi, julkaistiin marraskuussa 2016. Vuonna 2018 Kaija julkaisi pitkästä aikaa uutta omaa musiikkia, kun kappaleet Paa mut cooleriin feat. Reino Nordin, Mun sydän ja Tule lähemmäs beibi 2018 feat. Jenni Vartiainen, Vesala ja SANNI ilmestyivät.

ARTTU WISKARI
Parhaillaan viidettä studioalbumiaan työstävän Arttu Wiskarin tuorein single Suomen muotoisen pilven alla on ollut jymymenestys: se on ylittänyt Spotifyssa reilusti platinarajan ja sen lyriikkavideollakin on Youtubessa huimat 6 miljoonaa katselukertaa. Kappale on myös noussut maamme soitetuimmaksi radiobiisiksi.

Alun perin Arttu Wiskari lauloi tiensä suomalaisten sydämiin vuonna 2011 julkaistulla ja platinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Suuren yleisön muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää hurmanneen Artun tunnetuimpia hittejä esimerkiksi Mökkitie, Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito ja Meidän biisi.

Pressikuvat voit ladata täältä.

Promoottorit:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com

Allu Koskinen / Real Albert Promotion
allu@realalbertpromotion.fi

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com


 

Ylös