Uutiset

JVG SPOTIFYN KUUNNELLUIN VUONNA 2019

3.12.2019

Spotify on julkaissut tänään vuoden 2019 kuunnelluimmat artistit ja kappaleet. JVG on Spotifyn tilastojen mukaan vuoden kuunnelluin artisti Suomessa ja yhtyeen megahitti Ikuinen vappu vuoden kuunnelluin kappale.

Ihan huikeita uutisia! Tässä on kulunut vuosi painettu ihan uudella levelillä, joten tällainen lämmittää mieltä erityisen paljon. Jaksaa viel kuukauden painaa tien päällä ja sit hetki huilii”, JVG kommentoi.

JVG:n kesäkuussa julkaiseman, tuplaplatinaa myyneen RATA/RAITTI -albumin kaikki kymmenen kappaletta nousivat suoraan julkaisustaan Suomen Spotifyn Top10-listalle ja julkaisupäivän kokonaisstriimit lähentelivät miljoonaa. Levyltä sinkutetut Ikuinen vappu ja Frisbee ovat tänä vuonna eniten yhden päivän aikana striimauksia keränneet kappaleet ja Ikuinen vappu rikkoi ennätyksiä oltuaan yhteensä 64 päivää Spotifyn ykkössijalla. Kappale löytyy edelleen 10 kuukautta julkaisunsa jälkeen Spotifyn sijalta 28.

Jaren ja VilleGallen vuonna 2009 perustama JVG on myynyt uransa aikana yli 300 000 albumia, voittanut yhdeksän Emma-palkintoa, esiintynyt useamman kerran omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikallaan sekä rikkonut lukuisia Spotify-ennätyksiä. Helmikuussa 2019 julkaistu Ikuinen vappu rikkoi Spotifyssa ennätyksen oltuaan ykkösenä yhteensä 64 päivää, mikä tekee siitä kaikkien aikojen eniten ykköspäiviä haalineen kotimaisen kappaleen. Yhtyeen megahitit Tarkenee ja Hehkuu ovat kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet. Lisäksi Tarkenee rikkoi tänä vuonna 20 miljoonan striimin rajan ja on näin ollen ainoa suomenkielinen kappale, joka on tähän yltänyt.

Loppuvuoden keikat:
5.12. Kokkola Kampus
6.12. Turku Logomo (loppuunmyyty)
7.12. Lahti Finlandia-klubi (loppuunmyyty)
12.12. Tampere Pakkahuone
13.12. Oulu Teatria
14.12. Seinäjoki Rytmikorjaamo (loppuunmyyty)
20.12. Helsinki The Circus
21.12. Helsinki The Circus – ikärajaton (loppuunmyyty)
21.12. Helsinki The Circus (loppuunmyyty)

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaajat: Teemu Heljo ja Niko Karlsson

Seuraa JVG:tä somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam
rauha@fullsteam.fi

Ylös