WARNER FACEBOOKISSA

TULEVIA KEIKKOJA

Ei tulevia keikkoja.

MICHAEL BUBLÉ KONSERTOI HARTWALL AREENALLA

Lähetetty: 21.11.2011 klo 11:01Pe 20.04.2012 Helsinki, Hartwall Areena

Pop- ja viihdemusiikin supertähti Michael Bublé saapuu viimeinkin Suomeen. Maailman suosituimpiin miesartisteihin lukeutuva, urallaan yli 33 miljoonaa levyä myynyt kanadalaislaulaja esiintyy Helsingissä Hartwall Areenalla perjantaina 20. huhtikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen tiistaina 29. marraskuuta.

Jo lapsuudessaan Frank Sinatran ja Ella Fitzgeraldin kaltaisesta jazz- ja viihdemusiikista innostunut Michael Bublé voitti teinivuosinaan paikallisia talent-kilpailuja, kiersi Pohjois-Amerikkaa musiikkirevyyn jäsenenä ja julkaisi lukuisia omakustannelevytyksiä. Merkittävänä lähtölaukauksena artistin nykyiselle uralle toimi kohtaaminen ja yhteistyön aloittaminen David Fosterin kanssa. Aikaisemmin esimerkiksi Michael Jacksonin, Celine Dionin ja Madonnan seurassa työskennellyt tuottajalegenda äänitti Bublén kanssa artistin nimeä kantavan läpimurtoalbumin, joka nousi yhdeksi vuoden 2003 suurimmista menestystarinoista.

Debyyttilevynsä julkaisun jälkeen Michael Bublén suosio on vain kasvanut. Artistin edellinen albumi ”Crazy Love” (2009) on myynyt maailmanlaajuisesti yli seitsemän miljoonaa kappaletta ja Suomessakin pitkäsoitto on ylittänyt reippaasti kultalevyrajan. Artistin viimeisin julkaisu on lokakuun lopussa ilmestynyt joululevy ”Christmas”, joka on parhaillaan listojen kärjessä ympäri maailmaa.

Muiden saavutustensa ohella Michael Bublé on palkittu useilla Grammy- ja Juno-palkinnoilla, myynyt loppuun valtaosan viime vuosien konserteistaan, kerännyt lukuisia listaykkösiä ympäri maailmaa, näytellyt elokuvissa sekä äänittänyt yhteislevytyksiä esimerkiksi Nelly Furtadon ja Shania Twainin kanssa. Tämän viikon perjantaina 25. marraskuuta Michael Bublé saapuu vieraaksi Korkojen kera -ohjelmaan MTV3-kanavalle klo 20.00 alkaen.

LIPUT:
Myyntiin ti 29.11.2011 klo 9.00
59/69/75/85 EUR +toimituskulut. Ennakko: Lippupiste.
Ostorajoitus: 8 lippua / asiakas

www.michaelbuble.com
www.facebook.com/MichaelBuble
www.fullsteam.fi

 • Share/Bookmark

3 kommenttia »

 • Helena Suoranta (21.11.2011 klo 15.34) :

  Uskomattoman IHANA uutinen!!
  VIHDOINKIN, kymmenen vuoden odotuksen ja fanituksen jälkeen!

 • Veli-Matti Santavuori (21.11.2011 klo 16.02) :

  Hienoa hienoa. Tätä olen aina halunnut. Hampurissa olin MB>:n konsertissa ja se oli aivan aivan upea.
  Nyt vain lipun metsästykseen.

 • Marjut Jeskanen (18.12.2011 klo 18.27) :

  Odotan tätä konserttia todella paljon,yksi parhain syntymäpäivä on samana päivänä ja saan nähdä super ihanan MICHAEL BUBLEN!!!! Olen menossa katsomaan äitini kanssa.Odotan biisejä: Have`t Met You Yet, Home ja Hold On!!

Jätä kommentti