WARNER FACEBOOKISSA

TULEVIA KEIKKOJA

Ei tulevia keikkoja.

Uusi FOR THE IMPERIUM –albumi pihalla, tiukka UK-rundi ovella!

Lähetetty: 04.03.2013 klo 16:50

Helsinkiläinen For The Imperium julkaisi tänään toisen studioalbuminsa Hail The Monsters. Jo aikaisemmin Radio Rockilla ensisoitossa kuultu Sudden Death -single oli vasta pintaraapaisu, nyt Suomen ehkä omaehtoisimman metallimusiikin koelaboratorion tuotoksia päästään kuulemaan pitkäsoiton mitalta.

Yhtyeen levy julkaistaan myös Iso-Britanniassa tulevana maanantaina ja bändi lähteekin heti ensi perjantaina tiiviille 11 keikan ja 11 päivän kiertueelle saarivaltioon. Ensimmäinen keikka kuullaan Manchesterissa 7. maaliskuuta.

Hail The Monsters jatkaa yhtyeelle ominaista monimuotoista musiikillista linjaa: on mäiskettä, ruotsinkielinen biisi sekä jopa tanssilattiallakin toimiva jyrähdys. Onko mitään, mitä For The Imperium ei voisi tehdä?

- On varmaan juttuja, joita me ei haluta tehdä, mutta aika monesti on tullut ihan ääneenkin todettua, että tässä bändissä on senkin takia niin siisti vetää, ettei ole mitään, mitä ei vois tehdä, Ville Suorsa kiteyttää yhtyeen ideologiaa.

Tuleva Brittikiertue vedetään läpi työmiesasenteella. Jo aikaisemmin Sudden Death -single oli mukana brittiläisen Metal Hammerin julkaisemalla kokoelmalevyllä ja muutenkin suomalaisnelikko on aiheuttanut jo nyt sopivaa hämmennystä Briteissä.

- Armeijassa oltuani tuli tehtyä ennätys: en päässyt metsäkomennuksen aikana viiteen päivään suihkuun. Nyt odotellaan, josko Brittikiertueella voisi lyödä tämän vanhan enkan. Odotamme myös innolla tilaisuutta päästä ryöstämään headlinerin eli Breed 77:n fanit – ja ehkä viinatkin. Ne viinat pitää sitten kiskoa varmaan vikana iltana huiviin, kun me ei oikein kännissä tai darrassa voida soittaa noita biisejä, Ville toteaa.

For The Imperium palaa Suomeen aloittamaan Suomen-keikkansa heti Brittirykäisyn perään:

22.3. Kuopio, Henry’s Pub

23.3. Pori, Monttu

6.4.  Seinäjoki, Bar 15

11.4. Helsinki, Tavastia

13.4. Joensuu, La Barre

19.4. Jyväskylä, Pub Katse

20.4. Oulu, Nuclear Nightclub

Lisää keikkapäiviä ilmoitetaan kevään mittaan.

  • Share/Bookmark

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

Jätä kommentti