WARNER FACEBOOKISSA

TULEVIA KEIKKOJA

Ei tulevia keikkoja.

Pete Parkkosen suomenkielinen albumi julkaistaan ensi viikolla

Lähetetty: 15.04.2014 klo 10:42 - Ei kommentteja

Kesällä 2011 Pete Parkkonen alkoi työstää ensimmäistä suomenkielistä albumiaan, joka on nyt vihdoin valmis. Uusi, artistin omaa nimeä kantava pitkäsoitto julkaistaan 25. huhtikuuta.

Pete Parkkosen suomenkielisen debyytin tuottajana ja Peten aisaparina biisien kirjoittamisessa on toiminut Joonas Angeria (mm. Isac Elliot). Albumi sisältää yhdeksän popkappaletta, joista jokaisen takana Pete seisoo sataprosenttisesti. Tekstejä ovat Peten ja Joonaksen lisäksi olleet tekemässä esimerkiksi Jouni Hynynen, Axel Ehnström ja Eva Louhivuori.

- Olen saanut tutustua mahtaviin ihmisiin ja oppinut paljon uutta biisinkirjoittamisesta. Siisteintä on se, että minusta on tullut paljon parempi laulamaan suomeksi. Toki kärsivällisyyttä on kolmen vuoden aikana tarvittu, mutta olen aina ollut sitä mieltä että hiljaa hyvä tulee, Pete sanoo.

Pete on levynteon aikana löytänyt itsestään laulunkirjoittajan. Kappaleet ovat henkilökohtaisia ja moneen niistä Pete on vuodattanut tuntojaan kuin päiväkirjaan. Levynteko oli pitkä ja opettavainen prosessi.

- Onneksi emme kiirehtineet albumin kanssa. Valmiita kappaleita kuunnellessa omatkin silmät ovat toisinaan kostuneet. Näitä biisejä voin laulaa ylpeästi hamaan loppuun asti. Vaikka itse sanonkin, niin on kyllä helvetin hyvä comeback-levy, Pete sanoo.

Pete Parkkosen uudelta levyltä on tähän mennessä julkaistu kaksi singleä, rockbiisi Mitä minä sanoin ja herkkä Mun. Kappaleet voi kuulla livenä muun muassa albumin julkaisupäivänä 25. huhtikuuta Helsingin LeBonkissa.

Idolsissa kolmanneksi vuonna 2008 sijoittuneelta Peteltä on aiemmin ilmestynyt kaksi englanninkielistä albumia, kultaa myynyt First Album (2009) ja I’m An Accident (2010).

  • Share/Bookmark

Maailman suosituin dj David Guetta saapuu Ruisrockiin

Lähetetty: 11.04.2014 klo 10:44 - Ei kommentteja

Maailman suosituin elektronisen musiikin artisti David Guetta päättää Ruisrockin avajaispäivän ennennäkemättömiin bileisiin Turun Ruissalossa perjantaina 4. heinäkuuta. Jo 1990-luvun puolivälissä DJ-toiminnan aloittanut ranskalaisartisti teki maailmanlaajuisen läpimurtonsa vuoden 2009 albumillaan ”One Love”, joka myi yli kolme miljoonaa kappaletta ja keräsi Briteissä kolme listaykkössinkkua. Tämän jälkeen Guettan lähes jokainen single on noussut listojen kärkeen ympäri maailmaa. Kaikkiaan yli 20 miljoonaa albumia ja sinkkua maailmanlaajuisesti myynyt aristi tunnetaan myös lukuisista yhteistöistään maailman suosituimpien artistien ja tuottajien kanssa. Guetta on ilmiö vailla genrerajoja, artistilla on yli 50 miljoonaa tykkääjää Facebookissa ja hän on Spotifyn seuratuin artisti.

Lukuisia musiikkialan palkintoja pokannut ja maailman parhaaksi DJ-artistiksi äänestetty Guetta julkaisi alkuvuodesta uuden klubisinglen ”Shot Me Down feat. Skylar Grey”, joka nousi listojen kärkisijoille, muun muassa Finnish Dance Chartin ykköseksi. Tämän viikon maanantaina single sai jatkoa uudesta ”Bad”- klubibiisistä, jonka Guetta on tehtaillut yhdessä Showtekin kanssa. Uutta albumia artistion lupaillut vielä tämän vuoden aikana.

  • Share/Bookmark

Nuorilta räppäreiltä uusi versio J.Karjalaisen kappaleesta

Lähetetty: 04.04.2014 klo 11:20 - Ei kommentteja

24 suomalaista räppäriä julkaisevat tänään uuden version J. Karjalaisen menestysalbumista Et ole yksin. Toissa viikolla Nyt kolisee –levyltä lohkaistiin ensimmäinen single Miljoona Vuotta (Meripihkahuone), joka on Solosen & Kosolan sekä tuottaja Johannes Naumasen käsialaa. Tänään albumilta ilmestyi Kevin Tandun ja Toisen Kadunpojan kappale Nykyään näin ( Sinivalkoisia sirpaleita).

Halusin tuoda levylle mukaan suomiräp-konkarien lisäksi myös uusia tekijöitä. Suomiräpissä vaikuttaa jo kokonaan uusi sukupolvi, jonka tekemisistä suurella yleisöllä ei vielä ole hajuakaan. Tätä polvea edustavat muun muassa Kevin Tandu ja Toinen Kadunpoika. Kaksi nuorta suomalaista runoilijaa joiden juuret ovat Afrikassa. Jukan alkuperäisessä tekstissä esiintyvät ruostuneet pyöränrungot, sillipurkit sun muut, edustavat erilaisia ihmistyyppejä. Halusin tuoda versioon uussuomalaisen näkökulman. Dj Mobster tuotti bängäävän biitin”, Paleface kertoo Nykyään näin -singlestä.

Idea Nyt kolisee -levyn tekoon syntyi kesällä 2013 Palefacen, J. Karjalaisen ja tuottaja Janne Haaviston välisten keskustelujen myötä. Tuottajille ja räppäreille annettiin alkuperäiskappaleiden studioraidat ja vapaat kädet. J. Karjalaisen vokaaleita ja instrumenttiosuuksia sai luvan kanssa chopata, skrätsätä ja muokata uuteen uskoon. Biisit saivat syntyä ilosta uudestaan, kuin Mennyt mies. Levyn biiteissä kuullaan kaikuja sämple-vetoisesta old school-hip hopista, modernista Memphis-soundista, dancehall reggae -rytmeistä ja dubstepistä. Levyllä kohtaa monta maailmaa: orgaaninen ja elektroninen, moderni ja klassinen, Helsinki ja Kingston, Suomi ja Angola. Kulttuurien hitsauspisteissä syntyy aina jotain ainutlaatuista.

Biisilista:
01. Solonen & Kosola: Miljoona Vuotta (Meripihkahuone)
Tuot. Johannes Xmies Naumanen
02. Pyhimys & Paperi T: Et Ole Yksin (Et Ole Yksin)
Tuot. Kalifornia-Keke
03. Kevin Tandu & Toinen Kadunpoika: Nykyään Näin (Sinivalkoisia Sirpaleita)
Tuot. Hermanni Kovalainen
04. Tommy Lindgren: Mitätön (Riisinjyvä)
Tuot. Johannes Xmies Naumanen
05. Timo Pieni Huijaus: Käänteinen Matadori (Sinisestä Kankaasta)
Tuot. Takapihan Tahdit Ent.
06. Asa: Yhes Yös (Mennyt Mies)
Tuot. Polarsoul
07. Stepa & Are: Reissulaulu (Yksi Kerrallaan)
Tuot. Johannes Xmies Karlsson
08. Heikki Kuula: Ilonalle (Sydänlupaus)
Tuot. Jonas W. Karlsson
09. Juno & Alex Sandunga: Mi Chica Canela (Marquita)
Tuot. Abdissa Assefa
10. Paleface & Sidi Hossni Boudali: Ingouba (Kreosoottii)
Tuot. Abdissa Assefa
11. Kesken, Keke & Kube: Uudet (Ole Nuori)
Tuot. Kalifornia-Keke
12. RPK: Lähde (Kurkien Äänet)
Tuot. RPK
13. Tantr Slangrr, Chyde, Lempi-Joe & Paleface: Historiaa (Mennyt Mies)
Tuot. Polarsoul

Lisätiedot:
inka.laitinen@warnermusic.com

  • Share/Bookmark

JVG nousi Suomen soitetuimmaksi

Lähetetty: 25.03.2014 klo 14:25 - Ei kommentteja

JVG:n Huominen on huomenna -single on noussut radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Kyseessä on yhtyeen uran korkein radiolistasijoitus. Jarkko Ehnqvistin käsialaa olevalla Huominen on huomenna -kappaleella vierailee Anna Abreu.

JVG:n uutuusalbumi Voitolla yöhön on saanut loistavan vastaanoton: kaksi ensimmäistä viikkoa levy hallitsi virallisen albumilistan ykkösijaa ja kolmannella viikolla levy sijottui toiselle sijalle. Voitolla yöhön -levyn kolmen ensimmäisen listaviikon sijoitukset ovat yhtyeen uran korkeimmat.

Ville Gallen ja Jare Brandin muodostama yhtye dominoi myös Spotifyn listoja, ja yhtyeen tuotantoa on striimattu siellä yhteensä yli 25 miljoonaa kertaa. JVG on Spotifyn kuunnelluin niin single- kuin albumilistoilla. Huominen on huomenna nousi heti julkaisustaan Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi ja Voitolla yöhön –albumi on pysytellyt ykkösenä julkaisupäivästään saakka. Kran turismo -hitti oli vuoden 2012 Spotifyn soitetuin kotimainen kappale.

Huominen on huomenna -kappaleeseen kuvattu video on kerännyt Youtubessa jo yli 2,5 miljoonaa katselukertaa.

Emma-palkittu JVG kiertää parhaillaan ympäri Suomea ja kesän festareiden lisäksi kaksikko järjestää nuorille urheiluleirin Kisalliossa 23.-26.6. Lisätietoja leiristä löytyy osoitteesta www.kisakallio.fi/vapaa-aika/lasten_kurssit/jvg_2014.html

JVG eli Ville Galle ja Jare Brand pyörittävät omaa levy-yhtiötä PME Recordsia, jonka he perustivat Antti Kososen ja Andrei Kipahdin kanssa joulukuussa 2012.

Keikat:
La 22.3. Harjavalta, Night Factory
Ke 26.3. Levi, Bar Ihku
To 27.3. Silja, Europa (Suomipop risteily)
Pe 28.3. Jämsä, Himos Areena
La 29.3. Vantaa, Shamrock
La 29.3. Helsinki, Casino klo.23.00
Pe 4.4. Savonlinna, Seurahuone
Pe 11.4. Seinäjoki, Solar Sound Klubi
Pe 11.4. Seinäjoki, Nurmohalli (Ikärajaton) alkuilta
La 12.4. Kankaanpää, Music Club Americano
Pe 18.4. Turku, Night Club Venus
La 19.4. Kokkola, Seurahuone
Su 20.4. Tahko, Piazza
Pe 25.4. Forssa, Bar 54
Ke 30.4. Nurmes, Bomba
Pe 9.5. Vaasa, WDD-Bar
Pe 16.5. Helsinki, Virgin Oil
La 17.5. Eura, Sieravuori
Kuuntele Voitolla yöhön –albumi Spotifyssa!

Facebook: www.facebook.com/jvgvirallinen

Instagram:
www.instagram.com/jvgfi
www.instagram.com/vikidivillegalle
www.instagram.com/jeanbabtiste

Lisätiedot:
inka.laitinen@warnermusic.com

Keikat:
jake.hannula@warnermusic.com

  • Share/Bookmark

GRAMMY-PALKITTU THE BLACK KEYS JULKAISEE UUDEN ALBUMIN

Lähetetty: 25.03.2014 klo 10:57 - Ei kommentteja

The Black Keys julkaisee 9. toukokuuta odotetun uuden studioalbumin Turn Blue. Levy sisältää 11 uutta kappaletta, mukaan lukien juuri ilmestyneen Fever-singlen, joka on nyt kuultavissa täällä: Spotify, YouTube ja Soundcloud.

Turn Blue -levyn on tuottanut Danger Mouse yhdessä kitaristi-laulaja Dan Auerbachin ja rumpali Patric Carneyn kanssa. Albumi on äänitetty Sunset Soundissa Hollywoodissa kesällä 2013 sekä äänityksiä on jatkettu alkuvuodesta 2014 the Key Clubissa Benton Harborissa ja Auerbachin Easy Eye Soundissa Nasvillessa. Bändi kuvailee, että levyn nimi Turn Blue voi viitata seuraaviin asioihin:

A: Läkähtymiseen
B: Suruun
C: Kylmyyden aiheuttamaan turtumukseen
D: Clevelandilaiseen 60-luvun myöhäisillan tv-juontajaan nimeltä Ghoulardi
E: Kaikkeen yllä olevaan

”Me yritämme aina haastaa itseämme uutta albumia tehdessämme – emme halua kerrata aikaisempia töitämme mutta emme halua myöskään hylätä niitä. Tällä levyllä halusimme biisien hengittävän ja kokevan erilaisia tunnelmia niin rakenteissa kuin soundissakin. Odotamme innoissamme maailman kuulevan Turn Bluen” , Carney kertoo.

Turn Blue on yhtyeen kahdeksas studioalbumi ja jatkoa vuonna 2011 ilmestyneelle menestysalbumille El Camino, joka on myynyt Yhdysvalloissa yli platinalevyrajan. El Camino oli myös kansainvälisesti todella menestynyt: se myi kultaa Belgiassa, Espanjassa, Italiassa ja Hollannissa, platinaa Irlannissa ja Ranskassa sekä tuplaplatinaa Australiassa, Kanadassa ja Uudessa-Seelannissa. El Caminon myötä yhtye palkittiin myös kolmella Grammylla (Best Rock Performance, Best Rock Song ja Best Rock Album). Uransa aikana yhtye on voittanut yhteensä kuusi Grammya.

Turn Blue -biisilista:
1. Weight of Love
2. In Time
3.  Turn Blue
4.  Fever
5.  Year in Review
6.  Bullet in the Brain
7.  It’s Up to You Now
8. Waiting on Words
9. 10 Lovers
10. In Our Prime
11.  Gotta Get Away

  • Share/Bookmark