WARNER FACEBOOKISSA

TULEVIA KEIKKOJA

Ei tulevia keikkoja.

Benjaminin debyyttisingle Underdogs julkaistaan 8. syyskuuta

Lähetetty: 01.09.2014 klo 09:42 - Ei kommentteja

Kuvapalvelu Instagramin kautta suuren yleisön tietoisuuteen ponnahtaneen Benjaminin debyyttisingle Underdogs julkaistaan maanantaina 8. syyskuuta. Kappaleen on tehnyt ja tuottanut Joonas Angeria, joka on mies muun muassa Isac Elliotin läpimurtohitin New Way Homen takana.

- Underdogs on positiivinen sekä energinen kappale, jossa on tärkeä sanoma nuorille – vaikka tuntuisi siltä että ei kuulu joukkoon, niin voi päästä vaikka kuinka pitkälle. Minulla on nuorempana ollut usein ulkopuolinen fiilis, ja senkin vuoksi biisi on sanoitukseltaan minulle tärkeä. Toivottavasti se tsemppaa jengiä uskomaan itseensä ja elämään juuri haluamallaan tavalla. Muiden ei pidä antaa ohjata itseään ja valintojaan, Benjamin sanoo.

Kuuntele pätkä Underdogs-kappaleesta osoitteesta instagram.com/benjaminpeltonen

Benjamin on 17-vuotias lukiolaispoika Kaarinasta, joka on tehnyt jo muutaman vuoden omia kappaleita sekä tietokoneella että kitaran ja pianon säestyksellä. Keväällä 2015 julkaistavalla esikoisalbumilla tullaan kuulemaan myös hänen itsensä tekemää musiikkia.

Benjamin loi profiilin Instagramiin vuonna 2012, ja hänestä tuli nopeasti ensimmäinen suomalainen Instagram-sensaatio. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa yli 200 000 seuraajaa aina Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten. Benjamin on käynyt tapaamassa fanejaan muun muassa Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa, jossa halausta ja yhteiskuvaa jonotti tuhatkunta nuorta. Benjamin nähtiin joulukuussa tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlien jatkoilla, hänet on palkittu suomenruotsalaisten järjestämässä Nöjesgalassa ja hän on ihastuttanut punaisella matolla Tukholmassa järjestetyssä YouTube-gaala Guldtubenissa asti.

Benjaminin ensiesiintyminen televisiossa nähdään, kun hän esittää Underdogs-kappaleen Elämä Lapselle -konsertissa Hartwall Areenalla 17. syyskuuta. Konsertti nähdään suorana MTV3:lla.

www.instagram.com/benjaminpeltonen
www.facebook.com/BenjaminMusicOfficial

  • Share/Bookmark

JARI SILLANPÄÄN UUTUUSALBUMI “RAKKAUDELLA MERKITTY MIES” JULKAISTAAN SYYSKUUSSA

Lähetetty: 26.08.2014 klo 10:18 - Ei kommentteja

Levyn ensimmäinen single Malagaan on kasvanut jättihitiksi.
Suomen suosituimpiin miesartisteihin lukeutuva Jari Sillanpää julkaisee uuden studiolevyn ”Rakkaudella merkitty mies” 26. syyskuuta Warner Musicin kautta. Levyn ensimmäinen single Malagaan http://youtu.be/-cUiIuuwWIk on parhaillaan radioiden soitetuimpia kappaleita ja biisi on komeillut iTunes-singlelistan top-10:ssä.

”Yli vuosi sitten menin tapaamaan joukkoa innostuneita säveltäjiä, sanoittajia ja tuottajia. Lähdin avoimin mielin, mutta ehkä vähän ristiriitaisin tuntein tapaamiseen, enkä todellakaan tiennyt mitä minua odotti. Olinhan menossa tapaamaan levynteon merkeissä minulle täysin uusia kasvoja ja musiikin tekijöitä. Ehkä hekin olivat pikkasen jännittyneitä kohtaamaan minua, heille täysin eri genreä edustavaa artistia. Heti palaverin alussa heitin toivomuksen ilmaan:

Tehdään uudenlaista ja erikuuloista Siltsua!” Jari kertoo levyntekoprosessista.

”Rakkaudella merkitty mies” sisältää 12 kappaletta, jotka esittelevät Jarin uudistuneen musiikkityylin. Suomen lahjakkaimpana viihdyttäjänä pidetty Sillanpää pääsee loistamaan levyllä isojen, vahvojen pop-kappaleiden tulkitsijana. Levyn tekijäkaartiin kuuluu Suomen lahjakkaimpia nuoren sukupolven biisintekijöitä. Malagaan-biisin takana olevat Mariska, VäinöVäinö ja Setä Tamu ovat räätälöineet Sillanpäätä varten levylle myös menevän ja riehakkaan John Travolta –biisin. Paula Vesala puolestaan on kirjoittanut koskettavan Muuri-kappaleen ja balladi Sinä ansaitset kultaa on Petri Somerin, Aku Rannilan ja Saara Törmän kädenjälkeä. Levy sisältää myös huippusuositun Vain Elämää-coverin Liekeissä.

Jari Sillanpää tekee syksyllä kattavan ”Rakkaudella merkitty mies” -kiertueen. Katso kiertuepaikkakunnat täältä: http://www.jarisillanpaa.com/

JARI SILLANPÄÄ : RAKKAUDELLA MERKITTY MIES

1 Rakkaudella merkitty mies
2 Malagaan
3 Sinä ansaitset kultaa
4 Unohdutaan
5 John Travolta
6 Liekeissä
6 Elämäsi tärkein ilta
8 Kun Pariisi kuolee
9 Alku
10 Muuri
11 Ikuisesti
Bonustrack
12 Malagaan (Clubmix)

www.jarisillanpaa.comwww.warnermusic.fi

  • Share/Bookmark

JENNI VARTIAINEN JULKAISEE UUDEN SINGLEN EDEN PERJANTAINA 29.8.

Lähetetty: 26.08.2014 klo 08:53 - 1 Kommentti

Suomen valovoimaisimpiiin artisteihin kuuluva Jenni Vartiainen julkaisee uuden singlen “Eden” perjantaina 29.8. Jenni Vartiaisen ja Jukka Immosen säveltämä Eden-kappale tulee olemaan 3.10.2014 julkaistavalla Terra –albumin spesiaalipainokseksella. Terra-albumi on myynyt yli 40 000 kappaletta eli tuplaplatinaa.

Jenni Vartiaisen vilkas keikkakesä päättyy tulevana perjantaina 29.8. Serena Pop&Rock –tapahtumaan Espoon Serenassa. Vartiainen lähtee kiertueelle jälleen lokakuun alusta ja kymmenen paikkakunnan konserttisalikiertue käynnistyy 24.10. Oulun Madetojan salista.

Jenni Vartiainen on 2000-luvun menestynein naisartisti Suomessa. Vartiaisen levyjä on myyty yli 300 000 kappaletta ja hän on urallaan voittanut yhdeksän Emma palkintoa.

Konserttisalikiertue
24.10. Oulu, Madetojan sali
30.10. Savonlinna, Savonlinnasali
01.11. Hämeenlinna, Verkatehdas
02.11. Lahti, Sibeliustalo
16.11. Espoo, Tapiolasali
17.11. Tampere, Tampere-talo (Iso sali)
21.11. Kuopio, Kuopion musiikkikeskus
23.11. Jyväskylä, Paviljonki
19.12. Helsinki, Finlandia-talo
20.12. Turku, Logomo

Instagram:

http://instagram.com/jennivartiainenofficial

Haastattelupyynnöt:
inka.laitinen@warnermusic.com

Keikat:
jake.hannula@warnermusic.com

  • Share/Bookmark

JVG lämmittelee Cheekiä Olympiastadionilla

Lähetetty: 15.08.2014 klo 10:48 - 1 Kommentti

Cheek on valinnut Stadionkonserttien lämmittelijäkseen lukuisista hiteistä tunnetun JVG:n. Kaksikon Helmikuussa julkaistu Voitolla yöhön –albumi nousi ensimmäisellä julkaisuviikolla listakärkeen ja oli samalla JVG:n kolmas listaykkönen.  Albumin ensimmäinen single Voitolla yöhön on myynyt kultaa ja valtavaan suosioon noussut Huominen on huomenna –kappale ylitti kesän alussa platinarajan.

Ville Gallen ja Jare Brandin luotsaama JVG on voittanut myös kaksi Emma-palkintoa.

Kun Cheek pyysi meitä lämppäriksi Stadionkonsertteihin oli se suuri kunnia. Cheek on tehnyt järjettömän duunin suomalaisen hiphop-musan eteen ja se on ollut tärkeää myös meidän uran kannalta. On hienoo päästä kokemaan tällainen historiallien hetki”, kertoo Ville Galle.

Stadionkonsertin yhteydessä järjestetään tapahtumatori Paavo Nurmen kentällä, joka on avoinna konserttipäivinä klo 15.00-20.00. Paikalla on fanituotemyyntiä, livemusiikkia, yhteistyökumppaneiden ohjelmaa sekä ravintolapalveluja.

Stadionin ovet avautuvat klo 18.00.

Konsertin käytännönjärjestelyistä tiedotetaan ensi viikolla.

Lisätiedot:
inka.laitinen@warnermusic.com

  • Share/Bookmark

KUNINGASIDEA ON SUOMEN RADIOIDEN SOITETUIN

Lähetetty: 15.08.2014 klo 09:32 - Ei kommentteja

Pohjolan tuulet -radiohitti löytyy 5.9. julkaistavalta uutuuslevyltä ”Nimi on enne”

Suomen suosituimpiin popyhtyeisiin lukeutuva Kuningasidea on ollut Suomen radioiden soitetuin Pohjolan tuulet –kappaleellaan jo neljä peräkkäistä viikkoa.  Katso kappaleen musiikkivideo täältä: http://youtu.be/1RcnfVIrvvE. Pohjolan tuulet löytyy yhtyeen toiselta studioalbumilta ”Nimi on enne”, joka julkaistaan 5. syyskuuta.

”Pohjolan tuulet -biisin vastaanotto tuntui mielettömän mahtavalta ja se antoi hyvän fiiliksen viedä maaliin 10 muuta isoa biisiä.

Levyn teko oli iso ja kasvattava  prosessi. Halusimme tehdä rohkeita ja erilaisia biisejä omista ajatuksista tästä ajasta. Äänitykset aloitettiin viime syksynä Hollolassa Petrax-studioiden maalaismaisemissa. Kuin neljä päivää leirikoulussa. Loput äänitykset tehtiin Kunkkujen omalla Redfive-studiolla.

Levyllä on lauluja kaipuusta ja hyvästeistä, mutta myös uusia kohtaamisia”, yhtyeen keulakuvat VäinöVäinö ja Pole kertovat.  

Raikkailla melodioilla, elämäniloisella energialla ja urbaanilla otteella valloittava Kuningasidea on 12-henkinen veljistö, jonka jäsenet kirjoittavat ja säveltävät itse omat kappaleensa.  Tuleva levy on jatkoa  yhtyeen menestyksekkäälle esikoisalbumille On uusi aika (2012), jolta lohkaistu single Enemmän duoo ku sooloo oli valtava radiohitti.

Energisestä ja kovasta livekunnosta tunnettu Kuningasidea on kysytty keikkavieras ympäri Suomea. Uutta levyä juhlitaan levynjulkaisukeikalla Tavastialla 27.9.

Spotify: Kuningasidea

Facebook: https://www.facebook.com/kuningasidea?fref=ts

Instagram: http://instagram.com/kuningasideaofficial

Youtube: http://youtu.be/1RcnfVIrvvE

Kotisivut: www.kunkut.fi

Haastattelupyynnöt:

Warner Music / Heli Puhakka

heli.puhakka@warnermusic.com

Keikat:

Warner Music Live / Nino Lintermo

nino.lintermo@warnermusic.com

  • Share/Bookmark