WARNER FACEBOOKISSA

TULEVIA KEIKKOJA

Ei tulevia keikkoja.

SAMULI EDELMANNILTA UUSI SOOLOALBUMI ”MAHDOLLISUUS” LOKAKUUSSA

Lähetetty: 18.09.2014 klo 13:00 - Ei kommentteja

   

Levyn samanniminen single on toimitettu radioille tällä viikolla

Vahvana tulkitsijana ja valovoimaisena artistina tunnettu Samuli Edelmann julkaisee uuden Mahdollisuus –nimisen sooloalbumin Warner Musicin kautta 24. lokakuuta.

Raikkaita popkappaleita sisältävän levyn samanniminen single on toimitettu radioille tällä viikolla.

 Biisi julkaistaan Spotifyssä ja iTunesissa 3. lokakuuta.  Kappale on Eppu Kososen kädenjälkeä ja singlen sekä levyn tuotannosta on vastannut Kalle Chydenius.

Kuuntele Mahdollisuus-single täältä: 

Samuli Edelmann palasi popmusiikin pariin vuonna 2011 julkaistulla albumillaan Pienellä kivellä. Platinaa myynyt albumi sisälsi kolme radiohittiä Ei mitään hätää, Se viimeinen ja Tähtipölyä. Samuli Edelmann kuuluu Suomen rakastetuimpiin tulkitsijoihin ja näyttelijöihin. Mittava yli 20 vuotta jatkunut ura sisältää vakuuttavia menestysalbumeita sekä hittejä ja hienoja roolisuorituksia niin televisiossa kuin elokuvissakin.

Samuli Edelmann tekee myös perinteisen “Hiljaisuuden Valo” -kirkkokonserttikiertueen loppuvuodesta.

Kiertuepaikkakunnat ja päivämäärät täältä: http://warnermusiclive.fi/artistit/samuli-edelmann/

Monilahjakas Samuli Edelmann kuuluu Vain elämää -tähtikaartiin tänä vuonna. Vain Elämää –ohjelman kolmas kausi alkaa 19. syyskuuta klo 20 Nelosella.

www.warnermusic.fi

www.warnermusiclive.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Warner Music Finland / Heli Puhakka

heli.puhakka@warnermusic.com

Keikat:

Warner Music Live / Samppa Hartikainen

samppa.hartikainen@warnermusic.com

  • Share/Bookmark

A Cappella -ryhmä Straight No Chaser Helsinkiin helmikuussa

Lähetetty: 17.09.2014 klo 12:14 - Ei kommentteja


Yhdysvaltojen suosituimpiin ”a cappella” -lauluyhtyeisiin lukeutuva Straight No Chaser saapuu alkuvuodesta Suomeen osana Happy Hour -kiertuettaan. Kymmeniä miljoonia katselukertoja YouTubessa kerännyt kymmenmiehinen ryhmä konsertoi Helsingin Savoy-teatterissa maanantaina 9. helmikuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 12. syyskuuta Lippupalvelussa.

Straight No Chaser perustettiin alun perin jo vuonna 1996 Indianan yliopistossa kymmenen laulamisesta pitävän kaveruksen toimesta. Ryhmä erottui heti muista a cappella -ryhmistä modernin ohjelmistonsa ja pilke silmäkulmassa toteutettavien live-esiintymistensä ansiosta. Kolmen albumin ja joidenkin vuosien tauon jälkeen ryhmä kokoontui uudelleen vuonna 2006 ja siitä tuli valtaisan nettijulkisuuden kautta varsinainen ilmiö Yhdysvalloissa ja suosittu live-esiintyjä ympäri maata. Nykyiseen kokoonpanoon kuuluu viisi miestä alkuperäisestä lauluryhmästä.

Straight No Chaserin tavaramerkkeihin kuuluu upeasti soivien lauluharmonioiden ja rytmittelyjen lisäksi kekseliäs ote suosittuihin pop-hitteihin. Tuoreimmalle albumilleen ”Under The Influence” Straight No Chaser on levyttänyt esimerkiksi Adelen ”Rolling In The Deepin”, Leonard Cohenin “Hallelujahin” ja Fun.-yhtyeen ”Some Nights/We Are Young”-medleyn. Yhtye on saanut levylleen myös nimekkäitä vierailevia tähtiä, esimerkiksi Phil Collinsin, Stevie Wonderin, Elton Johnin, Jason Mrazin, Sealin ja Dolly Partonin. Straight No Chaser on julkaissut uransa aikana myös useita joululevyjä, jotka ovat myyneet valtavia määriä. Straight No Chaser on myös levyttänyt vastikään Pharrell Williamsin ”Happy”-hitin, joka lukeutuu tämän vuoden suurimpiin radiohitteihin. Kappaleesta kuvattu hauska video Pharrell-hattuineen on kerännyt YouTubessa jo lähes 300 000 katselukertaa.

KONSERTTI:
Straight No Chaser (USA) – Happy Hour Tour
Ma 9.2.2015 klo 20 Savoy-teatteri, Helsinki

LIPUT:
Myyntiin pe 12.9.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 37 euroa Savoy-teatterin lippukassalta ja Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 €/min + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi

  • Share/Bookmark

Jonne Aaronilta uusi single – albumi ilmestyy lokakuussa

Lähetetty: 16.09.2014 klo 15:33 - Ei kommentteja

Jonne Aaronin odotettu toinen suomenkielinen albumi Risteyksessä julkaistaan 31. lokakuuta. Esimakua pitkäsoitolta saadaan ensi viikon perjantaina ilmestyvän Yksin-singlen muodossa.

Musiikillisesti Risteyksessä suunnataan Jonnen juurille: albumi sisältää vahvoja ja ehjiä power pop -biisejä Negativenkin kanssa työskennelleen Jimmy Westerlundin tuottamina.

- Edellisellä levylläni Onnen vuodet en ollut vielä täysin löytänyt omaa juttuani. Albumi oli luonteva siirtymä suomenkieliseen musiikkiin, mutta nyt Risteyksessä-levyllä otetaan harppaus lähemmäs sitä, miltä Jonne Aaron kuulostaa ¬- ja myös lähemmäs Negativea, Jonne luonnehtii.

Jonne avaa toisen sooloalbuminsa kappaleissa aiempaa henkilökohtaisempia asioita. Biisit käsittelevät elämän kiertokulkua.

- Laulut ovat syntyneet tunteesta ja olleet olemassa jo pitkään. Ne ovat niin henkilökohtaisia, etten uskonut koskaan pystyväni tulkitsemaan niitä itse. Onneksi aika on tehnyt tehtävänsä, Jonne sanoo.

Jonne nousi suomalaisten supertähtien joukkoon Vain elämää -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta. Ennen soolouraansa hän hän loisti kansainvälisestikin menestyneen Negativen nokkamiehenä. Jonne Aaronin suomenkielinen soolodebyytti Onnen vuodet julkaistiin 2012 ja se on myynyt platinaa.

Jonnen keikkasyksy käynnistyy muutamalla Risteyksessä-salikonsertilla:

ke 15.10. klo 19.00 Sellosali, Espoo
Ennakkoliput palvelumaksuineen alkaen 27,50€ Lippupisteestä: www.lippu.fi. Lipunmyynti alkaa ma 15.9.

pe 17.10. klo 19.00 Tampere-talo (Iso sali), Tampere
Ennakkoliput toimituskuluineen alkaen 29,50 € Lippupisteestä www.lippu.fi . Lipunmyynti alkaa ke 17.9.

la 18.10.2014 klo 19.00 Raumasali, Rauma
Ennakkoliput toimituskuluineen alkaen 29,50€ Lippupalvelusta www.lippupalvelu.fi. Lipunmyynti alkaa ke 17.9.

  • Share/Bookmark

Cheekin Kuka muu muka -Stadion Edition julkaistaan 24.10.

Lähetetty: 08.09.2014 klo 12:11 - 2 Kommenttia


Kaksi Olympiastadionia valloittaneen Cheekin Kuka muu muka -albumista julkaistaan Stadion Edition lisäpainos 24.10. Spesiaalipainoksella on mukana stadionkonsertti (blu-ray+dvd), making of ja kolme ekstra kappaletta (Äärirajoille, Flexaa Feat. Sanni & VilleGalle ja Kato mitä sä teit -live Feat. Yasmine Yamajako).

Katso tänään julkaistu Flexaa-musiikkivideo!

Cheek jäi historiallisten stadionkonserttien jälkeen ensi kertaa urallaan pidemmälle tauolle. Cheek on myynyt uransa aikana liki 300 000 albumia. 15 vuoden aikana hän on tehnyt yli 1200 keikkaa ja hänet on palkittu kuudella Emma patsaalla.

Lisätiedot:
inka.laitinen@warnermusic.com

  • Share/Bookmark

Benjaminin debyyttisingle Underdogs julkaistaan 8. syyskuuta

Lähetetty: 01.09.2014 klo 09:42 - Ei kommentteja

Kuvapalvelu Instagramin kautta suuren yleisön tietoisuuteen ponnahtaneen Benjaminin debyyttisingle Underdogs julkaistaan maanantaina 8. syyskuuta. Kappaleen on tehnyt ja tuottanut Joonas Angeria, joka on mies muun muassa Isac Elliotin läpimurtohitin New Way Homen takana.

- Underdogs on positiivinen sekä energinen kappale, jossa on tärkeä sanoma nuorille – vaikka tuntuisi siltä että ei kuulu joukkoon, niin voi päästä vaikka kuinka pitkälle. Minulla on nuorempana ollut usein ulkopuolinen fiilis, ja senkin vuoksi biisi on sanoitukseltaan minulle tärkeä. Toivottavasti se tsemppaa jengiä uskomaan itseensä ja elämään juuri haluamallaan tavalla. Muiden ei pidä antaa ohjata itseään ja valintojaan, Benjamin sanoo.

Kuuntele pätkä Underdogs-kappaleesta osoitteesta instagram.com/benjaminpeltonen

Benjamin on 17-vuotias lukiolaispoika Kaarinasta, joka on tehnyt jo muutaman vuoden omia kappaleita sekä tietokoneella että kitaran ja pianon säestyksellä. Keväällä 2015 julkaistavalla esikoisalbumilla tullaan kuulemaan myös hänen itsensä tekemää musiikkia.

Benjamin loi profiilin Instagramiin vuonna 2012, ja hänestä tuli nopeasti ensimmäinen suomalainen Instagram-sensaatio. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa yli 200 000 seuraajaa aina Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten. Benjamin on käynyt tapaamassa fanejaan muun muassa Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa, jossa halausta ja yhteiskuvaa jonotti tuhatkunta nuorta. Benjamin nähtiin joulukuussa tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlien jatkoilla, hänet on palkittu suomenruotsalaisten järjestämässä Nöjesgalassa ja hän on ihastuttanut punaisella matolla Tukholmassa järjestetyssä YouTube-gaala Guldtubenissa asti.

Benjaminin ensiesiintyminen televisiossa nähdään, kun hän esittää Underdogs-kappaleen Elämä Lapselle -konsertissa Hartwall Areenalla 17. syyskuuta. Konsertti nähdään suorana MTV3:lla.

www.instagram.com/benjaminpeltonen
www.facebook.com/BenjaminMusicOfficial

  • Share/Bookmark