WARNER FACEBOOKISSA

TULEVIA KEIKKOJA

Ei tulevia keikkoja.

Tippa-T solmi levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa

Lähetetty: 25.06.2014 klo 15:29 - Ei kommentteja

Turkulainen rap-artisti Tippa-T on solminut levytysdiilin Ville Gallen ja Jare Brandin perustaman PME Recordsin kanssa.  Tippa-T:n ensimmäinen singlelohkaisu Mehu julkaistaan digitaalisesti 4.7.2014.

Tippa-T on kerännyt YouTubessa julkaisemillaan musiikkivideoilla jo satojatuhansia katselukertoja. Vajaa vuosi sitten Tippa-T julkaisi ensimmäisen biisinsä Mä oon timantti – ja nousi kappaleen myötä yhdeksi seuratuimmista uusista räppäreistä. Elokuussa julkaistaan 21-vuotiaan Tippa-T:n kahdeksan biisin EP Nuari kukko, jolta löytyvät muun muassa kappaleet Puffaadokaa ja Hakunamatata. Kesällä Tippa-T kiertää JVG:n kanssa festareilla.

Aloin duunaa omia biittejä joitakin vuosia sitten ja homma alkoo kasvaa isoksi, kun laitoin pihalle Mä oon timantti biisin. Sen myötä alko tulla puheluja eri levy-yhtiöistä ja tuottajilta. Villen kanssa homma natsas niin hyvin et  tein levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa. Tulevalla EP:llä on mukana muutama vanha biisi sekä uusia kappaleita, kertoo Tippa-T.

Warner Music jakelee ja markkinoi PME Recordsin julkaiseman musiikin ja Warner Live myy PME Recordsin artistien keikat.

Mä oon Timantti YouTubessa: http://youtu.be/8avmhcXguqM

Puffaadokaa YouTubessa: http://youtu.be/E6A5awGLyRc
Hakunamatata YouTubessa: http://youtu.be/33SrZ7RvQaM

Instagram:
http://instagram.com/t1ppatee

Facebook:
https://www.facebook.com/kikkomanne

Keikat:
nino.lintermo@warnermusic.com

Haastattelupyynnöt:
inka.laitinen@warnermusic.com

  • Share/Bookmark

JARI SILLANPÄÄLTÄ UUSI LEVY KOLMEN VUODEN TAUON JÄLKEEN

Lähetetty: 13.06.2014 klo 09:10 - Ei kommentteja

KUUNTELE TÄNÄÄN JULKAISTU MALAGAAN-KAPPALE

Suomen suosituimpiin miesartisteihin lukeutuva Jari Sillanpää julkaisee uuden studiolevyn syksyllä Warner Musicin kautta. Ensimmäinen single Malagaan on julkaistu tänään.

Kesähitin aineksia tulviva Malagaan on jälleen loistava osoitus Jari Sillanpään kyvystä uusiutua. Esimakua uudistuneesta Jarista antoi Vain elämää -ohjelman myötä hitiksi noussut Liekeissä –versio.  Malagaan-kappaleen ovat säveltäneet ja sanoittaneet nuoren sukupolven tekijät Mariska, VäinöVäinö (Kuningasidea) sekä Mikko Tamminen (Setä Tamu). Kappaleen on tuottanut Leri Leskinen.

”Ensiksi ajattelin, että kappale on liian banaali enkä voi tehdä sitä! Sitten kun olin kuunnellut biisiä pari päivää, minua rupesi naurattamaan ja soitin Lerille, että tämä täytyy tehdä!” Jari kertoo kappaleesta.

Jari Sillanpää teki levytyssopimuksen Warner Musicin kanssa alkuvuonna 2013.  Syyskuun lopussa julkaistava studiolevy ”Rakkaudella merkitty mies” on yhteistyön ensimmäinen hedelmä. Suomen lahjakkaimpana viihdyttäjänä pidetty Sillanpää pääsee tulevalla levyllä loistamaan isojen, vahvojen popkappaleiden tulkitsijana.

Jari Sillanpää tekee syksyllä kattavan ”Rakkaudella merkitty mies” kiertueen.

Kuuntele Malagaan ClubMix Youtubesta:  

Kuuntele Malagaan Spotifyssä: http://spoti.fi/1hP2MnE

Lataa Malagaan iTunesista: http://bit.ly/1v8fLne

Facebook: http://www.facebook.com/jariinfo

JARI SILLANPÄÄ – RAKKAUDELLA MERKITTY MIES

Kiertuepaikkakunnat:

pe 26.9.2014 klo 19:00 KOKKOLA, Snellman-sali

la 27.9.2014 klo 19:00 KUHMO, Kuhmotalo

su 28.9.2014 klo 16:00 IISALMI, Kulttuurikeskus

ke 1.10.2014 klo 19:00 LAHTI, Sibeliustalo

pe 3.10.2014 klo 19:00 MIKKELI, Mikaeli

la 4.10.2014 klo 19:00 VIITASAARI, Viitasaari Areena

ke 8.10.2014 klo 19:00 TURKU, Logomo

to 9.10.2014 klo 19:00 TALLINK EUROPA, Iskelmäristeily

la 11.10.2014 klo 19:00 YLIHÄRMÄ, Härmän Kylpylä

su 12.10.2014 klo 17:00 PORI, Promenadikeskus

ke 15.10.2014 klo 19:00 JÄRVENPÄÄ, Järvenpää-talo

pe 17.10.2014 klo 19:00 ESPOO, Tapiola-sali

la 18.10.2014 klo 19:00 KUUSANKOSKI, Kuusaasali

su 19.10.2014 klo 17:00 LAPPEENRANTA, Lappeenranta-sali

ti 21.10.2014 klo 19:00 HÄMEENLINNA, Verkatehdas

to 23.10.2014 klo 19:00 VARKAUS, Warkaus-sali

pe 24.20.2014 klo 19:00 OULAINEN, Musiikkiviikot

su 26.10.2014 klo 17:00 HELSINKI, Kulttuuritalo

Haastattelupyynnöt:

Warner Music Finland / Heli Puhakka

heli.puhakka@warnermusic.com

  • Share/Bookmark

YLISTETTY EVA & MANU JULKAISEE UUDEN LEVYN ELOKUUSSA

Lähetetty: 13.06.2014 klo 08:34 - Ei kommentteja

KUUNTELE TÄNÄÄN JULKAISTU SINGLE CINNAMON HEARTS

Suomalais-ranskalainen duo Eva & Manu tuli tutuksi vuonna 2012 ylistetyllä esikoisalbumillaan. Levyltä julkaistu single Feet in the Water nosti yhtyeen nopeasti niin suuren yleisön kuin kriitikoidenkin suosikiksi.

Yhtye julkaisee tänään kesäisen uutuussinglen Cinnamon Hearts digitaalisesti kaikissa Pohjoismaissa. Uuden biisin on tuottanut arvostettu Tuomo Prättälä. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu 29. elokuuta ilmestyvältä yhtyeen toiselta studioalbumilta. Levy tulee sisältämään Cinnamon Hearts -singlen tavoin tarttuvia popmelodioita elektronisiin elementteihin taitavasti yhdistettynä. Albumilla kuullaan myös kauniita akustisia lauluja.

Cinnamon Hearts on Evan & Manun mukaan oodi hyväntuulisuudelle: sille, että ihmiset eivät saisi unohtaa intohimoa, leikkimielisyyttä, rentoutta ja vilpittömyyttä. Taustalla on myös Evan ja hänen parhaan ystävänsä tarina.

”Koko biisin idea lähti siitä, kun mietin kuka mun ystävistä oikeasti pitää mut elossa, ja hänen kanssa me ollaan aina vähän hulluja ja repäseviä.” Eva kertoo.

”We all have cinnamon hearts! Rohkeus, onnellisuus, intohimo!” Eva & Manu kuvailevat.

Kuuntele Cinnamon Hearts!


Youtube: http://youtu.be/FTte3938L-c
Spotify: http://spoti.fi/1pQw7OR
iTunes: http://bit.ly/1oZQVCm

EVA & MANU
Eeva Louhivuori ja Emmanuel Laudic tutustuivat vuonna 2009 Bostonissa Berklee College of Musicissa. He alkoivat tehdä yhdessä musiikkia ja päättivät pian paeta Eurooppaan. Kaksikko osti pakettiauton ja lähti kiertämään Eurooppaa työskennellen eri maatiloilla. He julkaisivat viikoittain uuden musiikkivideon uudesta paikasta, kirjoittivat lauluja tarinoista ja ihmisistä.  Matkasta muodostui duo Eva & Manu. Videoblogi lähti leviämään ympäri maailmaa ja reissaamisen jälkeen yhtye lähti lukuisten pyyntöjen jälkeen keikkailemaan. Eva & Manu esiintyivät Taratata TV-ohjelmassa yhdessä Red Hot Chili Peppersien, James Morrisonin sekä Ed Sheeranin kanssa ja tekivät loppuunmyydyn Ranskan kiertueen syksyllä 2011.

Eva&Manu julkaisi esikoisalbuminsa elokuussa 2012 Warner Musicin kautta ja sai loistavan vastaanoton. Eva & Manu nousi nopeasti niin kriitikoiden kuin suuren yleisön suosioon ja komeili Emma-ehdokkaana mm. Vuoden tulokas-kategoriassa. Levyn tunnetuimmaksi kappaleeksi nousi radioissa soinut Feet In The Water -single.

www.evamanumusic.fi  
https://www.facebook.com/evamanumusic
Haastattelupyynnöt:
Warner Music / Heli Puhakka
heli.puhakka@warnermusic.com

  • Share/Bookmark

Cheek pidemmälle tauolle stadionkonserttien jälkeen

Lähetetty: 12.06.2014 klo 10:59 - 1 Kommentti

Cheek aloitti kesäkiertueensa viime viikonloppuna. Kesällä artistilla on keikkoja yhteensä 28 kappaletta. Kuka muu muka –kiertue huipentuu kahteen Helsingin Olympiastadionilla nähtävään jättikonserttiin.

Historiallisten stadionkonserttien jälkeen Cheek jää ensi kertaa urallaan pidemmälle tauolle. Yli 15 vuotta musiikki tehnyt tähti ottaa aikaa itselleen ja matkustelulle.

” Stadionit on urani isoin juttu, joten sen jälkeen on hyvä jäädä miettimään mitä seuraavaksi tekisin. Musiikkia en ole kuitenkaan hylkäämässä.”, Cheek kertoo.

Keikat: www.warnermusiclive.fi

  • Share/Bookmark

Neljänsuora ja Stig tekivät yhteisen biisin!

Lähetetty: 11.06.2014 klo 12:42 - Ei kommentteja

Suosittu Neljänsuora-yhtye on tehnyt kesäbiisin Stigin kanssa. Neljänsuoran poikkeuksellinen live-energia on pantu merkille myös iskelmägenren ulkopuolella: Kesä vielä jäädä vois -kappaleen ovat säveltäneet kotimaisen konemusiikin legenda Jaakko Salovaara ja tuottaja Matti Mikkola, biisin on sanoittanut Stig. Kuuntele kappale täältä: http://bit.ly/1khlZcs

- Idea yhteistyöstä syntyi jo pari vuotta sitten. Tuumimme, että meidän jutut yhdistämällä voisi syntyä jotain uutta ja piristävää. Kappale on kesäinen pop-ralli, jossa on sopivassa suhteessa Neljänsuoraa, Stigiä ja Amerikkaa. Tekstin päähenkilö on kesämies, joka ei suostu luovuttamaan, vaikka säät syksyn tullen kylmenevätkin, Stig kuvailee.

Neljänsuoralla on uransa kiireisin keikkakesä – se nähdään muiden keikkojensa ohella lukuisissa kesätapahtumissa kuten Lahden Yöt -festivaalilla, Aitoon Kirkastusjuhlilla, Kotkan Meripäivillä ja Iskelmä Himoksella. Kaikki esiintymiset löytyvät osoitteesta warnermusiclive.fi.

Neljänsuora on lunastanut vuosien varrella paikkansa yhtenä maamme suosituimmista iskelmäbändeistä. Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Neljänsuora valloittaa yleisönsä niin yökerhoissa, festareilla kuin tanssilavoillakin. Viime syksynä Neljänsuora sijoittui Syksyn Sävel -kilpailussa kakkoseksi. Yhtye oli syksyllä mukana Jari Sillanpään Liekeissä-areenakiertueella. Tulevana syksynä Neljänsuora alkaa työstää kahdeksatta pitkäsoittoaan.

Kantriräpin kuninkaaksi tituleeratun Stigin albumi Niks ja Naks julkaistiin viime lokakuussa. Mies nähtiin keväällä miljoonayleisön keränneessä Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Aikoinaan Stig Doggina uraa luonut Stig nousi alkuvuodesta 2012 Uuden Musiikin Kilpailun yllättäjäksi. Mies on keikkaillut ahkerasti kaksi vuotta ja kiertänyt kaikki suurimmat festarit. Stig nauttii suurta suosiota sosiaalisessa mediassa ja on kirkkaasti maamme striimatuimpia artisteja.

  • Share/Bookmark