WARNER FACEBOOKISSA

TULEVIA KEIKKOJA

Ei tulevia keikkoja.

JVG lämmittelee Cheekiä Olympiastadionilla

Lähetetty: 15.08.2014 klo 10:48 - 1 Kommentti

Cheek on valinnut Stadionkonserttien lämmittelijäkseen lukuisista hiteistä tunnetun JVG:n. Kaksikon Helmikuussa julkaistu Voitolla yöhön –albumi nousi ensimmäisellä julkaisuviikolla listakärkeen ja oli samalla JVG:n kolmas listaykkönen.  Albumin ensimmäinen single Voitolla yöhön on myynyt kultaa ja valtavaan suosioon noussut Huominen on huomenna –kappale ylitti kesän alussa platinarajan.

Ville Gallen ja Jare Brandin luotsaama JVG on voittanut myös kaksi Emma-palkintoa.

Kun Cheek pyysi meitä lämppäriksi Stadionkonsertteihin oli se suuri kunnia. Cheek on tehnyt järjettömän duunin suomalaisen hiphop-musan eteen ja se on ollut tärkeää myös meidän uran kannalta. On hienoo päästä kokemaan tällainen historiallien hetki”, kertoo Ville Galle.

Stadionkonsertin yhteydessä järjestetään tapahtumatori Paavo Nurmen kentällä, joka on avoinna konserttipäivinä klo 15.00-20.00. Paikalla on fanituotemyyntiä, livemusiikkia, yhteistyökumppaneiden ohjelmaa sekä ravintolapalveluja.

Stadionin ovet avautuvat klo 18.00.

Konsertin käytännönjärjestelyistä tiedotetaan ensi viikolla.

Lisätiedot:
inka.laitinen@warnermusic.com

  • Share/Bookmark

KUNINGASIDEA ON SUOMEN RADIOIDEN SOITETUIN

Lähetetty: 15.08.2014 klo 09:32 - Ei kommentteja

Pohjolan tuulet -radiohitti löytyy 5.9. julkaistavalta uutuuslevyltä ”Nimi on enne”

Suomen suosituimpiin popyhtyeisiin lukeutuva Kuningasidea on ollut Suomen radioiden soitetuin Pohjolan tuulet –kappaleellaan jo neljä peräkkäistä viikkoa.  Katso kappaleen musiikkivideo täältä: http://youtu.be/1RcnfVIrvvE. Pohjolan tuulet löytyy yhtyeen toiselta studioalbumilta ”Nimi on enne”, joka julkaistaan 5. syyskuuta.

”Pohjolan tuulet -biisin vastaanotto tuntui mielettömän mahtavalta ja se antoi hyvän fiiliksen viedä maaliin 10 muuta isoa biisiä.

Levyn teko oli iso ja kasvattava  prosessi. Halusimme tehdä rohkeita ja erilaisia biisejä omista ajatuksista tästä ajasta. Äänitykset aloitettiin viime syksynä Hollolassa Petrax-studioiden maalaismaisemissa. Kuin neljä päivää leirikoulussa. Loput äänitykset tehtiin Kunkkujen omalla Redfive-studiolla.

Levyllä on lauluja kaipuusta ja hyvästeistä, mutta myös uusia kohtaamisia”, yhtyeen keulakuvat VäinöVäinö ja Pole kertovat.  

Raikkailla melodioilla, elämäniloisella energialla ja urbaanilla otteella valloittava Kuningasidea on 12-henkinen veljistö, jonka jäsenet kirjoittavat ja säveltävät itse omat kappaleensa.  Tuleva levy on jatkoa  yhtyeen menestyksekkäälle esikoisalbumille On uusi aika (2012), jolta lohkaistu single Enemmän duoo ku sooloo oli valtava radiohitti.

Energisestä ja kovasta livekunnosta tunnettu Kuningasidea on kysytty keikkavieras ympäri Suomea. Uutta levyä juhlitaan levynjulkaisukeikalla Tavastialla 27.9.

Spotify: Kuningasidea

Facebook: https://www.facebook.com/kuningasidea?fref=ts

Instagram: http://instagram.com/kuningasideaofficial

Youtube: http://youtu.be/1RcnfVIrvvE

Kotisivut: www.kunkut.fi

Haastattelupyynnöt:

Warner Music / Heli Puhakka

heli.puhakka@warnermusic.com

Keikat:

Warner Music Live / Nino Lintermo

nino.lintermo@warnermusic.com

  • Share/Bookmark

KATRI HELENALLE ISKELMÄ-FINLANDIA

Lähetetty: 08.08.2014 klo 14:30 - Ei kommentteja

Iskelmä-Finlandia -palkinto jaettiin Tapsan Tahdeilla tänään perjantaina 8.8. kevyen musiikin eteen tehdystä työstä Katri Helenalle, jonka suurimpia hittejä ovat mm. “Puhelinlangat laulaa”, “Syysunelma”, “Vasten auringon siltaa”, “Katson autiota hiekkarantaa”, “Katson sineen taivaan” ja “Anna mulle tähtitaivas”. Nokian kaupungin myöntämä 10 000 euron arvoinen palkinto ojennettiin nyt 13. kerran. Katri Helena myös esiintyi palkinnonjaon yhteydessä.

Iskelmä-Finlandiaa ei aikataulusyistä jaettu viime vuonna. Tänä vuonna se palautettiin ohjelmistoon hieman päivitetyllä valintaprosessilla. Tällä kertaa ehdokkaita ei julkistettu ennakkoon vaan valinnan teki asiantuntijaraati, joka perustelee valintaansa:
“Erityisen pitkän ja näyttävän uran laulajana tehnyt Katri Helena tullaan aina muistamaan suomalaisesta populaarimusiikista puhuttaessa. Valovoimaisen Katri Helenan valtavien hittien määrä hakee vertaistaan ja suuresta taiteilijasta kertovat myös merkittävät kulta- ja platinalevyjen määrät.

Tämä suomalaisten estradien tähti on edustanut myös kahdesti Suomea Eurovision laulukilpailussa. Erityisesti Iskelmä-Finlandia –raati haluaa korostaa Katri Helenaa taiteilijana, joka on oman tiensä kulkijana niin lauluvalinnoissa kuin uran muussakin rakentamisessa osoittanut olevansa suuri ja arvostettu taiteilija. Kevyen musiikin taiteilijan työ ei ole tänä päivänä eikä menneinä vuosina ollut vain suurilla estradeilla ja mediassa paistattelua. Se on ollut rankkaa työtä, lavalta toiselle siirtymistä ja takahuoneissa odottelua. Katri Helena on vuosikymmenet kiertänyt Suomea ja osoittanut suurta taiteilijan nöyryyttä yleisölleen.”

”Aivan mahtavaa päästä Iskelmä-Finlandian saaneiden viihteen tekijöiden joukkoon. Palkinto on viihdealan suurin huomionosoitus ja olen siitä todella otettu! Kiitos!”, kommentoi palkintoa Katri Helena.

Katri Helena on 50 vuotisen uransa aikana julkaissut 456 kappaletta, 51 albumia ja kokoelmaa, joita on yhteensä myyty yli 1,5 miljoonaa. Hän on vastaanottanut 18 kultalevyä, neljä platinalevyä ja yhden tuplaplatinan.

Katri Helenan menestysvuosi huipentuu ainutlaatuiseen Taivaan tie -areenakonserttiin Barona Areenalla 15.11.. Hanki liput upeaan konserttiin nyt Lippupalvelusta: http://bit.ly/UW3tAR

  • Share/Bookmark

HISTORIALLISET TOIVELAULUVIHKOT JULKAISTU DIGITAALISESTI

Lähetetty: 07.08.2014 klo 14:39 - 1 Kommentti

Musiikki Fazer alkoi julkaista Toivelauluvihkoja vuonna 1949.

Vihkot sisälsivät kattavan valikoiman laulujen sanoituksia aikansa suosituimmista kappaleista.
Mukana oli sekä kotimaisia että ulkomaisia iskelmiä, pääpaino oli luonnollisesti kotimaisissa lauluissa.

Vihkot olivat erityisen suosittuja 50- ja 60-luvuilla, kun laulujen sanoituksia oli saatavilla erittäin huonosti.
Toivelauluvihkoja julkaistiin vuodesta 1949 alkaen vuoteen 1983 saakka yhteensä 128 kappaletta,
3-4 vihkoa vuodessa.

Warner Music julkaisee nyt kaikki 128 Toivelauluvihkoa digitaalisesti.
Albumeilla on mukana yhteensä yli 4.500 kotimaista aikansa suosituinta iskelmää 34 vuoden ajalta.
Mukana on yli tuhat digitaalisesti ennen julkaisematonta kappaletta ja joitakin kokonaan ennen julkaisemattomia
lauluja, mm. kaksi Laila Kinnusen esitystä.

Albumit edustavat kattavasti aikansa kuvaa ja sisältävät mittavan läpileikkauksen suomalaista musiikkihistoriaa.
Toivelauluvihkot ovat nyt kuunneltavissa kaikissa digitaalisissa suoratoistopalveluissa ja ladattavissa latauspalveluista.

  • Share/Bookmark

EVA & MANU JULKAISEE UUDEN LEVYN ELOKUUSSA

Lähetetty: 07.08.2014 klo 13:35 - Ei kommentteja

Suomalais-ranskalainen duo Eva & Manu tuli tutuksi vuonna 2012 ylistetyllä esikoisalbumillaan. Levyltä julkaistu single Feet in the Water nosti yhtyeen nopeasti niin suuren yleisön kuin kriitikoidenkin suosikiksi ja kaksikko komeili ehdokkaana mm. Vuoden tulokas –kategoriassa Emma gaalassa.

Eva & Manu julkaisee toisen studioalbuminsa Cinnamon Hearts 29. elokuuta. Esimakua levystä on saatu radioissa ja AVA-kanavan tv-trailerissa ihastuttaneen nimikkosinglen myötä. Katso kappaleen musiikkivideo täältä: http://youtu.be/yem5oXWp1-Y

Uutta levyä juhlitaan levynjulkaisukeikalla Korjaamolla julkaisupäivänä.

Levy tulee sisältämään Cinnamon Hearts -singlen tavoin tarttuvia popmelodioita elektronisiin elementteihin taitavasti yhdistettynä. Albumilla kuullaan myös kauniita akustisia lauluja. Eva ja Manu ovat kirjoittaneet ja säveltäneet kappaleet pääosin kotistudiossaan Nurmijärvellä. Levyn on tuottanut Evan serkku, arvostettu Tuomo Prättälä sekä Evan isoveli Olavi Louhivuori (Pori Jazzin Vuoden taiteilija 2014). Myös Eva ja Manu ovat olleet mukana tuottajan roolissa.

”Kaivoimme meidän synat ja rumpukoneet esiin ja yhdisteltiin niiden soundeja meidän akustisiin biiseihin, joihin Tuomo ja Olavi antoi vielä oman panoksensa. Lopputuloksena on “Cinnamon Hearts” –albumi. Raikas, kokonainen ja groovaava paketti, joka kuvastaa juuri sitä miltä me kuulostetaan just nyt!” Eva & Manu kertoo.

Eva & Manu lähtee kattavalle kiertueelle, joka alkaa levynjulkaisukeikalta Korjaamolta. Katso kiertuepaikkakunnat täältä: http://warnermusiclive.fi/artistit/eva-manu/

Facebook: www.facebook.com/evamanumusic
Youtube: www.youtube.com/user/evamanumusic
Spotify: evamanumusic
Instagram: http://instagram.com/evamanumusic
Deezer: http://www.deezer.com/artist/2307971
Korjaamon levynjulkaisukeikka: www.korjaamo.fi/fi/event/eva-manu-298

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:
Heli Puhakka / Warner Music
heli.puhakka@warnermusic.com
Keikat:
Jouni Perämaa / Warner Music Live
Jouni.peramaa@warnermusic.com

  • Share/Bookmark