Uutiset

ANNA ERIKSSONIN ODOTETTU PALUU – UUSI JOULUALBUMI MARRASKUUSSA

19.10.2015

Suomen menestyneimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Anna Eriksson toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa julkaisemalla Gloria-joulualbumin 13. marraskuuta. Joulualbumista julkaistaan myös vinyylipainos, joka ilmestyy 27. marraskuuta.

Gloria sisältää hienoja klassikkojoululauluja kuten Maa on niin kaunis ja Varpunen jouluaamuna, mutta myös harvinaisempia helmiä kuten Joni Mitchellin River ja espanjalaisen kuuluisan laulun Hijo de la luna, johon Anna sai kappaleen tekijältä luvan kirjoittaa suomenkieliset sanoitukset.
”Gloria-albumi on ollut mielessäni jo vuosia. Halusin tehdä klassikon, joka kestää aikaa ja kuunteluita. Gloriasta tulikin mielestäni enemmän hengellinen kuin jouluinen levy. Anna kertoo ja jatkaa:
Suomalaiset joululaulut ovat jollain lailla elämää suurempia. Monissa sanoituksissa on läsnä ymmärrys ajan kulusta ja kaiken katoavaisuudesta. Ne ovat lohduttavia, kipeän kauniita.”
Anna Eriksson viimeisin studiolevy Mana (2012) myi reippaasti yli kultaa ja sisälsi hitin Jos mulla olisi sydän. Anna Eriksson palkittiin Mana -albumistaan myös Teosto-palkinnolla.
Katso Gloria –levyn traileri täältä!

Kappalelista:
01 Ave Maria
02 Gloria in Excelsis Deo
03 Heinillä härkien
04 Kolmen kuninkaan marssi
05 Anna meille rauha – Hijo de la Luna
06 River
07 Walking In The Air
08 Varpunen jouluaamuna
09 Maa on niin kaunis
10 Oi jouluyö
11 Tuikkikaa oi joulun tähtöset
12 Sylvian joululaulu
13 Tuo armon valkokyyhky

Ylös