Uutiset

ANTTI TUISKUN HUIMA MENESTYS JATKUU – ALBUMI MYI PLATINAA!

8.10.2015

Antti Tuiskun toukokuussa julkaistun, kehutun En kommentoi -albumin menestys jatkuu: nyt levy on myynyt platinaa eli yli      20 000 kappaletta!

– Koen olevani erityisen onnekas. Koko vuosi on tuonut mukanaan toinen toistaan hienompia asioita ja uutisia. Mahtavinta on kuitenkin se, että olen saanut paljon uutta yleisöä, Antti kiittelee.

Antti Tuiskulla on ollut uransa huikein vuosi. Helmikuussa mies teki näyttävän paluun parrasvaloihin Peto on irti -singlellä, joka esitteli Antti Tuiskun 2.0-version. Sitä seurasivat hittisinkut Blaablaa, Keinutaan feat. VilleGalle ja Hiton pelkuri. En kommentoi -levy on julkaisustaan asti keikkunut virallisen albumilistan kärkipaikoilla ja viikkokausia ykkösenä. Myös Antin aiemmat albumit ovat myös olleet menestyksiä ja myyneet kaikki vähintään kultaa.

Antin uusia kappaleita on mahdollisuus kuulla livenä Peto on irti -konserttikiertueella, jonka tarkemmat paikkakunnat voi katsoa täältä!

Tänä syksynä supersuosittu Vain elämää on tehnyt Antin tv-katsojille entistä tutummaksi. Antin versio Vicky Rostin kappaleesta Sata salamaa on noussut hitiksi sekä Spotifyssa että radioissa. Huomenna perjantaina Vain elämää -ohjelmassa nähdään Antti Tuiskun päivä (Nelonen klo 20).

www.petoonirti.com
Instagram: www.instagram.com/antti_tuisku
Facebook: www.facebook.com/anttituiskuofficial

Ylös