Uutiset

ARTTU WISKARILLE KULTAA!

13.10.2015

Suomalaisten tuntojen tulkin Arttu Wiskarin kesäkuussa julkaistu hittisingle Kahvimaito on ylittänyt kultalevyrajan.

– Kun biisi julkaistiin, en tiennyt oikein itsekään mitä odottaa. Kahvimaito eroaa kuitenkin aikaisemmasta tuotannostani, ja tiesin heti että se aiheuttaisi monelle sokin. Oli kuitenkin kiva huomata, että biisi nousi Spotifyssa ja kuulijatkin ottivat sen loistavasti vastaan. Olen ihan perkeleen onnellinen, Arttu iloitsee.

Kuuntele Kahvimaito-kappale Spotifyssa täältä!
Biisiin on tehty traileri, jonka voi katsoa täältä!

Arttu lauloi itsensä suomalaisten sydämiin neljä vuotta sitten julkaistulla, platinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Levyltä jäivät elämään hitit Mökkitie ja Tuntematon potilas. Kakkosalbumilta Tappavan hiljainen rivarinpätkä muistetaan kappale Ikuisesti kahdestaan.

Muun muassa Voice Kidsin tähtivalmentajanakin nähdyn Artun syksyllä 2014 julkaistu kolmas pitkäsoitto Sirpaleet on myynyt kultaa, ja kultarajan on myös ylittänyt jättihitiksi muodostunut single Sirpa. Levyn kappale Kun me diskossa suudeltiin tuli radioiden lisäksi tunnetuksi supersuositun Luokkakokous-elokuvan soundtrackilta.

Ylös