Uutiset

CLUB FOR FIVEN UUSI ALBUMI JULKAISTAAN ENSI VIIKOLLA

15.10.2015

Menestyksekäs a cappella -lauluyhtye Club For Five julkaisee ensi viikon perjantaina 23. lokakuuta levyllisen täysin uutta musiikkia. Ennen tätä hetkeä -albumin teko alkoi biisileirillä, jolla lauluja olivat yhtyeen jäsenten lisäksi tekemässä muun muassa Emma-palkittu Matti Mikkola sekä legendaarinen Timo Kiiskinen.

– Edelliset kolme albumiamme ovat muutamia kappaleita lukuun ottamatta olleet cover-levyjä. On upea tunne levyttää originaalikappaletta, tehdä siitä juuri meidän näköisemme ja määritellä miltä kappale kuulostaa – ensimmäistä kertaa. Halusimme Ennen tätä hetkeä -levylle biisejä, joiden teksteissä maistuu elämä ja maanläheisyys. Ehkä ikä ja elämäntilanne vievät luonnostaan ajatuksia ja mielenkiintoa omiin juuriin ja olemassaoloon. Levy on ajaton. Kauniita melodioita ja yksinkertaisia sovituksellisia ratkaisuja. Musiikki edellä, bändin jäsenet kuvailevat.

Albumin ensimmäinen single, toiveikas ja juureva Äitien äidit julkaistiin syyskuussa. Lisäksi levyltä löytyy myös Onnellinen-kappale, jolla on mukana Robin.

Albumin kappalelista näyttää kokonaisuudessaan tältä:
1. Pienet suuret miehet 2. Sä sanoit 3. Äitien äidit 4. Onnellinen (Club For Five & Robin) 5. Valvotaan 6. Nuku rauhassa 7. Mun lahjani 8. Keinupoika 9. Joki virtaa 10. Suru 11. Lumineito

Marraskuun lopulla Club For Five suuntaa laajamittaiselle joulukiertueelle ympäri Suomen. Kahdeksantoista konserttia kattavalla kiertueella päästään kuulemaan suomalaisten eniten rakastamia joululauluja Club For Fiven ilmiömäisinä vokaaliversioina. Jouluna 2015 -kiertueella kuullaan myös maistiaisia lokakuussa julkaistavalta uudelta levyltä. Maaliskuussa 2016 Club For Five lähtee Ennen tätä hetkeä -kiertueelle.

Club For Five on vuonna 2000 perustettu, kansainvälistäkin suosiota nauttiva a cappella -lauluyhtye. Uransa aikana ympäri maailmaa esiintynyt kokoonpano on julkaissut kuusi kultaa myynyttä albumia ja lunastanut paikkansa yhtenä Suomen suosituimmista lauluyhtyeistä.

Club For Five: Maija Sariola, Tuukka Haapaniemi, Jouni Kannisto, Susanna Lukkarinen, Juha Viitala

Ylös