Uutiset

Enya julkaisee uuden albumin marraskuussa

26.10.2015

Vuonna 1988 kansainvälisen läpimurtonsa Orinoco Flow -hitillä tehnyt Enya on palannut!

Enyan uusi albumi Dark Sky Island ilmestyy 20. marraskuuta. Ensimmäinen albumilta lohkaistu single on nimeltään Echoes In Rain, jonka video on katseltavissa täältä!

Enyan musiikista vastaava kolmikko, Enya, tuottaja Nicky Ryan sekä sanoittaja Roma Ryan, aloitti uuden albumin työstämisen jo vuonna 2012. Sanoittaja Ryanin runokirjojen saari –tematiikasta inspiroituneena kolmikko päätyi kirjoittamaan Dark Sky Island –nimisen kappaleen, josta tuli myös tulevan albumin nimi. Enya on kertonut tulevasta albumista seuraavaa:

“This album has a theme of journeys. Journeys to the island; through the length of a lifetime; through history, through emotions; and journeys across great oceans. So although it’s not a ‘themed’ album, as such, we nevertheless have an underlying connection between songs.”

Irlantilaissyntyinen Enya on myynyt tähän päivään mennessä 75 miljoonaa levyä, voittanut neljä Grammy- ja kuusi World Music Award –palkintoa sekä saavuttanut mm. Oscar –ja Golden Globe –palkintoehdokkuuden.

Nettisivuja:

http://enya.com/
https://www.facebook.com/officialenya

Dark Sky Island tracklisting:

1. The Humming
2. So I Could Find My Way
3. Even in the Shadows
4. The Forge of the Angels
5. Echoes in Rain
6. I Could Never Say Goodbye
7. Dark Sky Island
8. Sancta Maria
9. Astra et Luna
10. The Loxian Gates
11. Diamonds on the Water

Ylös