Uutiset

JONNE AARON JA JEREMY FOLDEROL TEKIVÄT VIRALLISEN NENÄPÄIVÄ-SINGLEN

16.10.2015

Jonne Aaron on tehnyt tämän vuoden virallisen Nenäpäivä-kampanjan singlen yhdessä dj-tuottaja Jeremy Folderolin kanssa.

Kappale Mitä sä ajattelet (anna sun äänesi kuulua) herättää ajattelemaan, miten voisi itse olla mukana auttamassa ja rohkaisee toimimaan sen sijaan, että jäisi seuraamaan elämän kulkua sivusta.

– Lupauduin jo keväällä tekemään Nenäpäivä-singlen, mutta otti oman aikansa, että sain jutun juonesta kunnolla kiinni. Halusin lopputuloksen olevan täydellinen, ja mielestäni biisi sopii Nenäpäivän tunnariksi loistavasti. Tahdoin kirjoittaa kappaleeseen kysyvän tekstin, jolla saisi ihmiset ajattelemaan ja kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään, Jonne Aaron kertoo.

Artistit yhdessä levy-yhtiönsä Warner Musicin kanssa haluavat lahjoittaa myös kappaleen saamat Spotify-striimaustuotot Nenäpäivä-kampanjan ajalta kehitysmaiden lasten hyväksi. Auttaminen on siten mahdollista yksinkertaisesti kuuntelemalla musiikkia.

Kuuntele Mitä sä ajattelet (anna sun äänesi kuulua) -kappale täältä!

Jonne Aaron nousi suomalaisten supertähtien joukkoon Vain elämää -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta. Ennen soolouraansa hän loisti kansainvälisestikin menestyneen Negativen nokkamiehenä. Jonne Aaronin suomenkielinen soolodebyytti Onnen vuodet julkaistiin 2012 ja toinen suomenkielinen albumi, menestyksekäs Risteyksessä vuosi sitten. Kultaa myyneeltä Risteyksessä-levyltä on ilmestynyt hittisinglet Yksin, Ota mut ja Kirosanoja. Levyn tuorein single on Ei tää rakkautta oo.

Jeremy Folderol, oikealta nimeltään Jere Saharinen, on 19-vuotias lahtelainen dj-tuottaja. Jo kuusi vuotta sitten musiikin tekemisen aloittanut Jeremy on muun muassa esiintynyt Pohjoismaiden suurimman EDM-festivaalin Weekend Festivalin lavalla heti David Guettan jälkeen! Jeremy sainattiin vuonna 2013 Warner Musicille ja hän on julkaissut kolme singleä: In Stereo, We Are Forever sekä uusimpana Little Sister feat. Tilly.

Ylös