Uutiset

Moninkertaista platinaa myyneen Lara Fabianin konsertti valkokankaalla

20.10.2015

Moninkertaista platinaa myyneen Lara Fabianin tunnelmallinen A Night Around The World–niminen konsertti on koettavissa elokuvateattereissa tiistaina 17. marraskuuta. Konsertti on upea taltiointi Fabianin menestyksekkään maailmankiertueen loppuunmyydystä päätöskonsertista Forum Karlin konserttisalissa, Prahassa. Lara Fabianin uusi ranskankielinen albumi Ma Vie Dans La Tienne julkaistaan 6. marraskuuta.

A Night Around The World –konsertista voi nauttia Suomessa jopa yli 10 paikkakunnalla. Konserttielämys on koettavissa mm. Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Oulaisissa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa. Lipunmyynti on käynnissä elokuvateattereissa ja niiden verkkokaupoissa. Konserttielokuvan trailerin voit katsoa täältä!

Belgialaissyntyinen Lara Fabian tunnetaan mm. hiteistään I Will Love Again, Je T’aime ja Adore. Fabianin levyjä on maailmanlaajuisesti myyty 32 miljoonaa kappaletta.

Fabianin uusin single on ranskankielinen Quand Je Ne Chante Pas, jonka musiikkivideon näet täältä!

Ylös