Uutiset

WALTTERI TORIKAN DEBYYTTILEVY MENESTYY ALBUMILISTALLA!

26.10.2015

Palkitun oopperalaulajan Waltteri Torikan odotettu debyyttialbumi Sydän julkaistiin perjantaina 16. lokakuuta. Levy nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan suoraan virallisen albumilistan viidenneksi! Debyyttialbumille sijoitus on huikea, sillä Waltterin edellä listalla ovat Cheek, Juha Tapio, Robin ja Chisu.

Sydän on viihdelevy, joka esittelee uuden sukupolven miesartistin. Ylistetyn baritonin ääni taipuu huikeisiin suorituksiin Janne Huttusen tuottamissa kappaleissa. Mahtipontista tunnelmaa lisää entisestään albumilla kapellimestari Ville Matvejeffin johdolla soittava Jyväskylä Sinfonia.

Sydän-albumilla Waltteri seikkailee rohkeasti musiikin eri tyylilajeissa, mutta tulkitsee kappaleet vahvalla omalla tyylillään. Hän on valinnut kaikki albumin laulut itse, ja levyltä löytyy myös Elokuun 16. -kappale, joka on Waltterin itsensä säveltämä ja sanoittama.
Sydän-albumilta löytyvät seuraavat kappaleet:
1. Kuin taivaisiin 2. Vanha sydän 3. Hopeinen kuu (Guarda Che Luna) 4. All I Ask of You feat. Saara Aalto 5. Minä suojelen sinua kaikelta 6. Stormskärs Maja (Myrskyluodon Maija) feat. Maria Ylipää 7. Valkeaa unelmaa 8. O sole mio 9. Elokuun 16. 10. Wie Todesahnung… O du, mein holdet Abendstern

Waltteri on parhaillaan konserttisalikiertueella. Osa konserteista on loppuunvarattu, mutta muutamiin paikkoja on vielä jäljellä. Katso tarkemmat paikkakunnat täältä!

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Pro Musica -säätiö valitsi Waltterin viime vuonna vuoden nuoreksi muusikoksi. Hän voitti keväällä MTV:n Tähdet, Tähdet -ohjelman.

Ylös