Uutiset

WALTTERI TORIKAN ODOTETTU DEBYYTTIALBUMI JULKAISTAAN ENSI VIIKOLLA

6.10.2015

Palkitun oopperalaulajan Waltteri Torikan odotettu debyyttialbumi Sydän julkaistaan perjantaina 16. lokakuuta. Kyseessä on viihdelevy, joka esittelee uuden sukupolven miesartistin.

Ylistetyn baritonin ääni taipuu huikeisiin suorituksiin Janne Huttusen tuottamissa kappaleissa. Mahtipontista tunnelmaa lisää entisestään albumilla kapellimestari Ville Matvejeffin johdolla soittava Jyväskylä Sinfonia.

Sydän-albumilla Waltteri seikkailee rohkeasti musiikin eri tyylilajeissa, mutta tulkitsee kappaleet vahvalla omalla tyylillään. Hän on valinnut kaikki albumin laulut itse, ja levyltä löytyy myös Elokuun 16. -kappale, joka on Waltterin itsensä säveltämä ja sanoittama.
Sydän-albumilta löytyvät seuraavat kappaleet:
1. Kuin taivaisiin 2. Vanha sydän 3. Hopeinen kuu (Guarda Che Luna) 4. All I Ask of You feat. Saara Aalto 5. Minä suojelen sinua kaikelta 6. Stormskärs Maja (Myrskyluodon Maija) feat. Maria Ylipää 7. Valkeaa unelmaa 8. O sole mio 9. Elokuun 16. 10. Wie Todesahnung… O du, mein holdet Abendstern

Levyn julkaisupäivänä Waltteri lähtee konserttisalikiertueelle. Katso tarkemmat paikkakunnat täältä!

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Pro Musica -säätiö valitsi Waltterin viime vuonna vuoden nuoreksi muusikoksi. Hän voitti keväällä MTV:n Tähdet, Tähdet -ohjelman.

Ylös