Uutiset

JONNE AARONILLE KULTAA!

28.6.2016

Jonne Aaronin menestyssingle Yksin on ylittänyt kultarajan. Kappale löytyy Jonnen edelliseltä studioalbumilta Risteyksessä.

– Tämä on pieni askel yhteiskunnalle mutta suuri askel Jonne Aaronille artistina. Digiaikana on valmius kuunnella mitä tahansa musiikkia missä ja milloin tahansa, ja tuntuu hienolta että ihmiset valitsevat biisejäni soittolistoilleen. On ollut myös ilo huomata, että kappaleeni ovat soineet todella paljon radiossa ja sytyttävät ihmiset keikoilla, Jonne iloitsee.

Jonne Aaronin tuorein single Rooma julkaistiin pari viikkoa sitten. Kappale on saanut hyvän vastaanoton. Kuuntele biisi täältä!

Jonne Aaron tekee tällä hetkellä kolmatta sooloalbumiaan. Hänen edellinen, lähes platinaa myynyt levynsä Risteyksessä ilmestyi 2014. Albumilta jäivät elämään Yksin-biisin lisäksi hitit Ota mut ja Kirosanoja.

Jonne nousi suomalaisten supertähtien joukkoon Vain elämää -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta. Ennen soolouraansa hän hän loisti kansainvälisestikin menestyneen Negativen nokkamiehenä. Jonne Aaronin platinaa myynyt suomenkielinen soolodebyytti Onnen vuodet julkaistiin 2012.

Ylös