Uutiset

SUOMEEN SAAPUVAN TWENTY ONE PILOTSIN ALBUMILLE KULTAA

16.6.2016

Myös Stressed Out -single striimannut reippaasti yli platinaa

Jenkkiyhtye Twenty One Pilotsin Blurryface-albumi on ylittänyt kultalevyrajan ylittävän myyntimäärän yli 10.000 kappaletta Suomessa. Yhtyeen Stressed Out -single on ollut maailmanlaajuisesti tämän vuoden soitetuimpia ulkomaisia kappaleita ja se on ollut Suomessakin radiolistan kärjessä pitkään. Single ylitti platinarajan (yli 4 miljoonaa striimiä) maaliskuussa ja tähän mennessä se on striimannut jo yli 6 miljoonaa kappaletta.

Suomeen lokakuussa saapuvan yhtyeen uusin hitti Ride nousee kovaa vauhtia listoilla Suomessa ja Yhdysvalloissa top-10:n tuntumassa. Twenty One Pilotsin ensimmäinen Suomen-konsertti on Helsingin Jäähallissa 25. lokakuuta. Liput ovat nyt myynnissä!

Twenty One Pilots on Yhdysvaltojen Ohiossa vuonna 2009 perustettu yhtye, johon kuuluvat laulaja-pianisti-biisintekijä Tyler Joseph ja rumpali Josh Dun. Kultaa Suomessakin myynyt Blurryface –albumi on Twenty One Pilotsin toinen studioalbumi. Yhtye on vuoden 2016 ajan kiertänyt ympäri maailmaa esiintyen loppuunmyydyille areenoille. Suomeen yhtye saapuu siis lokakuussa.

Ylös