Uutiset

TUULILTA KESÄN COOLEIN BIISI ”JUSTIN”

29.6.2016

Nimet listalla feat. Mikael Gabriel -kappaleella suureen suosioon noussut Tuuli julkaisi tänään uuden kappaleen ”Justin feat. Daniel Okas”.

Kuuntele kappale täältä!

Tuulin ja tuottaja Jaakko Salovaaran kevät on ollut upeaa yhteistyön aikaa. Kevään aikana tehdyistä biiseistä ensimmäisenä julkaistaan yhteisenä tuotoksena Jaakon ja Axel Ehnströmin kanssa syntynyt ”Justin”. Suomessa ei ole toista Tuulin ikäistä 17-vuotiasta nuorta naisartistia. Tuuli kokee että uuteen biisiin on helppo samaistua.

”Halusin tehdä biisin omasta elämästäni ja kertoa siitä tilanteesta kun joku on yhtäkkiä sulle niin tärkeä että haluaisit sen vain kokonaan itselle. Tää biisi kertoo aidosti ja rehellisesti mun omasta elämästä. Samanikäisten on helppo tunnistaa itsensä ja todeta että ”hei mäkin oon ollut tossa tilanteessa”, Tuuli kuvailee biisiä.

Kappaleella vierailee Daniel Okas, joka tunnetaan erittäin suosituista vlogeistaan ja uskomattomista pianocovereistaan.

”Daniel soitti pianolla mun ”Nimet Listalla” -biisiä Periscopessa ja mut kutsuttiin siihen lähetykseen. Olin heti ihan fiiliksissä! Tutustuttiin Danielin kanssa alkuvuodesta.  Daniel on tosi kova räppää ja tekee musaa, ja muutenkin ihan mahtava tyyppi! Oon tosi ilonen et nimenomaan Daniel fiittaa tässä biisissä.”

Tuulin edellinen single ”Nimet Listalla” feat. Mikael Gabriel striimaa pian kultaa eli yli 2 miljoonaa soittokertaa Spotifyssa. Tuuli on ottanut sosiaalisen median haltuun ainutlaatuisella tavalla.

www.instagram.com/tuuli_virallinen
Snapchat: tuulivirallinen
www.facebook.com/tuulivirallinen

Ylös