Uutiset

Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi yhteisen kappaleen

4.7.2016

Uusi mielenkiintoinen kokoonpano Ida Paul & Kalle Lindroth
Debyyttisingle Hakuammuntaa on nyt julkaistu

Ida Paul & Kalle Lindroth on uusi mielenkiintoinen duo, joka syntyi sattumalta kevään aikana. Ida Paul on julkaissut kaksi omaa kappaletta: kultaa myyneen singlen Laukauksia pimeään sekä Kunhan muut ei tiedä –singlen. Kalle Lindroth on vaikuttanut mm. Smak-yhtyeessä ja julkaissut sooloartistina Annika-kappaleen. Ida ja Kalle ovat kummatkin HMC-kustannusyhtiön biisinkirjoittajia ja he tutustuivat toisiinsa biisileirillä. Idan ja Kallen akustiset kappaleet ovat saaneet loistavan vastaanoton ja kaksikon live-esiintyminen on ainutlaatuista.

” Oltiin samoilla leireillä usein, mutta kirjotettiin harvoin samoissa ryhmissä. Diggattii kuitenkin samanlaisesta musiikista ja päätettiin järkkää oma kirjoitussessio, jossa syntyi eka sinkku Hakuammuntaa. Lähtökohtana ei ollu sillon tehdä duettoa, mutta se syntyi siinä aika luonnollisesti”, kertoo Ida

”Jatkettiin yhdessä kirjottamista ja uusia kappaleita synty nopeesti ja vaivattomasti. Tehtiin kaikki biisit kahdestaan pelkän pianon ja kitaran avulla. Kunnon demoja ei edes tehty missään vaiheessa vaan soitettiin biisit levy-yhtiöllä livenä akustisesti. Vuoden mittaan kypsy ajatus siitä, että julkaistaisiin biisit duona”, kertoo Kalle.

Kuuntele Hakuammuntaa-kappele täältä!

Ylös