Uutiset

ROOPE SALMINEN & KOIRAT JULKAISI UUDEN SINGLEN: ”SNADI” ON VÄHÄN ERILAINEN EROBIISI

12.7.2016

Roope Salminen & Koirat ei lepää laakereillaan. Platinaa myynyt debyyttialbumi Madafakin levy julkaistiin maaliskuussa ja sen jälkeen bändi on ollut ahkerasti tien päällä. Tästä huolimatta yhtye on ehtinyt viettää aikaa myös studiossa ja julkaisivat kesän takuuvarman hitin ”Snadi”.

Kappale käsittelee ajoittain rankoinkin sanoin eroa jätetyn miehen näkökulmasta.

”Teimme paljaan biisin ajatuksista, joista ei uskalleta puhua ääneen. Snadi paljastaa, mitä jokaisen miehen päässä pyörii raastavan eron hetkellä.

”Snadi” julkaistaan keskellä kovinta keikkasumaa – bändillä on kuusi keikkaa pelkästään julkaisuviikonlopun ympärillä. Kappaleen synkästä aiheesta huolimatta tunnelma on Koirille ominaisen leikittelevä ja se antaa täydelliset mahdollisuudet yhteislauluun.

”En malta odottaa, että päästään hoilaamaan tätä kesäistä voimalaulua keikoille koko kansan voimin” -Roope

Kuuntele Snadi täältä!

Ylös