Uutiset

JVG ON SUOMEN KUUNNELLUIN ARTISTI!

30.11.2016

Spotify julkaisi tänään vuoden 2016 kuunnelluimmat artistit ja kappaleet. JVG nousi Suomen kuunnelluimmaksi artistiksi, Suomen kuunnelluimmaksi miesartistiksi ja toukokuussa julkaistu ”Hehkuu” Suomen kuunnelluimmaksi kotimaiseksi kappaleeksi.

JVG on jo useana vuonna ollut kuunnelluimpien artistien joukossa. Viime vuonna yhtyeen 247365-albumi oli Suomen striimatuin levy Spotifyssa yli 22 miljoonalla kuuntelukerralla. Myös samalta albumilta löytyvä ”Tarkenee” oli ensimmäinen kotimainen kappale, joka ylitti yli 10 miljoonan striimin rajan.

Näiden lisäksi VilleGalle on ollut neljänä vuonna peräkkäin mukana vuoden striimatuimmassa kotimaisessa kappaleessa: Kran Turismo (2012), Levikset repee (2013), Huominen on huomenna (2014) ja Tarkenee (2015).

Ylös