Uutiset

ANTTI TUISKUN KAIKKIEN AIKOJEN AREENAKIERTUE ALKOI TAMPEREELTA!

31.3.2018

Antti Tuiskun tähänastisen uran suurin rundi, Mun on pakko twerkkaa -areenakiertue käynnistyi eilen illalla näyttävästi Tampereen TähtiAreenalta.

Suomen kirkkain poptähti lunasti jälleen kerran yleisön odotukset. Loppuunmyyty areena eli joka solullaan mukana kaikissa kappaleissa ja nautti täysillä Anatuden viimeistä piirtoa myöten loppuun hiotusta esiintymisestä.

Noin kahden tunnin mittaisessa spektaakkelimaisessa show’ssa kuultiin huikea hittikavalkadi: Levoton, Hanuri, Keinutaan, Rahan takii, Peto on irti, Tyhjä huone, Sata salamaa… Kaiken kaikkiaan yleisö pääsi illan aikana nauttimaan noin kolmestakymmenestä kappaleesta.

Kuvia unohtumattomasta show’sta voi ladata täältä. Kuvat on tarkoitettu pressikäyttöön ja niitä käytettäessä on mainittava kuvaaja Sebastian Visa.

Tänään Mun on pakko twerkkaa -areenakiertue jatkuu Jyväskylässä ja huomenna sunnuntaina Kuopiossa. Keikoille on vielä jäljellä muutamia lippuja osoitteessa lippu.fi. Myös 4. toukokuuta järjestettävälle Hartwall Arenan keikalle on mahdollisuus vielä saada lippuja osoitteessa ticketmaster.fi.

Pääsiäisviikonlopun jälkeen Mun on pakko twerkkaa -kiertue nähdään vielä seuraavilla paikakunnilla:
pe 13.4. Oulu, Oulun Energia-areena LOPPUUNVARATTU
la 14.4. Rovaniemi, Lappi-areena
pe 20.4. Lahti, Lahti-halli
la 21.4. Turku, Gatorade Center LOPPUUNVARATTU
pe 4.5. Helsinki, Hartwall Arena
la 5.5. Helsinki, Hartwall Arena LOPPUUNVARATTU

Lisätiedot:
Warner Music Live, promoottori Jake Hannula
jake.hannula@warnermusic.com

Ylös