Uutiset

Saara Aallon Monsters on striimannut kultaa!

29.3.2018

Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Suomen Euroviisuehdokasbiisi striimaa kultaa jo ennen Euroviisuja. Kyseessä on myös Saara Aallon ensimmäinen striimauskulta.

Suomen tämän vuoden Euroviisu, Saara Aallon Monsters on striimannut kultaa. Tämä on ensimmäinen kerta kun Suomen Euroviisukappale striimaa kultaa jo ennen Euroviisuja. Kyseessä on myös Saara Aallolle ensimmäinen kulta. Saara Aalto säveltänyt ja sanoittanut Monsters -kappaleen yhdessä Linnéa Debin, Joy Debin ja Ki Fitzgeraldin kanssa. Monstersin on tuottanut The Family. Suomi esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa Lissabonissa tiistaina 8.5.2018. Euroviisujen finaali käydään lauantaina 12.5.

”Olen todella innoissani, että ihmiset ovat kuunnelleet Monstersia ja ovat kiinnostuneita mun musiikista ja Euroviisuista. Tämä on mulle mahtava tuen osoitus -ja siistiä että tehdään tätä kaikki yhdessä”, ilakoi Saara tuoretta uutista.

Ennen lähtöään Euroviisuihin upeaääninen Saara Aalto julkaisee uuden albuminsa. Uusi levy pitää sisällään kolmen jo julkaistun singlen lisäksi nipun uusia kappaleita, joita Saara on viimeisen vuoden aikana työstänyt erilaisten tiimien kanssa. Luvassa on vahva ja monipuolinen poplevy, jolla on myös kansainvälistä kiinnostavuutta.

Uuden levyn tiimoilta Saara Aalto lähtee pitkästä aikaa kiertämään Suomea. Tämän vuoden konserttisalikiertue starttaa lokakuussa Turusta. Marraskuun puoleen väliin jatkuvan kiertueen show:t tulevat saaraaaltomaiseen tapaan olemaan hyvin valmisteltuja ja hätkähdyttävän hienoja. Konserteissa kuullaan upeaäänisen laulajan tunnetuimpia kappaleita sekä uutta materiaalia tuoreelta albumilta.

Saara Aalto – konserttikiertue

ke 17.10. Turku, Logomo **
to 18.10. Tampere, Tampere-talo **
pe 19.10. Espoo, Kulttuurikeskus *
la 20.10. Kuusankoski, Kuusankoskitalo *
ti 23.10. Lahti, Sibeliustalo **
ke 24.10. Kuopio, Musiikkikeskus **
to 25.10. Kajaani, Kaukametsän sali **
pe 26.10. Oulu, Madetojan sali *
ke 31.10. Helsinki, Kulttuuritalo *
to 01.11. Iisalmi, Kulttuurikeskus ***
pe 02.11. Ylivieska, Akustiikka ***
la 03.11. Kokkola, Snellman-sali *
ke 07.11. Järvenpää, Järvenpää-talo **
to 08.11. Savonlinna, Savonlinnasali **
pe 09.11. Imatra, Kulttuuritalo Virta *
la 10.11. Hämeenlinna, Verkatehdas *

Liput ennakkoon kuluineen alk. 32,50 €
* Ticketmaster / www.ticketmaster.fi
** Lippu.fi / www.lippu.fi
*** Lipputoimisto / www.lipputoimisto.fi

Konsertit alkavat klo 19:00.

Saara Aalto on superlahjakas tulkitsija, jonka ääni taipuu moneen. Lukuisissa kilpailuissa hyvin pärjännyt Aalto löi itsensä läpi lopullisesti sijoittumalla toiseksi Iso-Britannian kovatasoisessa X-Factor –kilpailussa 2016. Kansainvälistäkin huomiota jo kerännyt multilahjakkuus edustaa Suomea Euroviisuissa vuonna 2018.

Lehdistökuvat tästä!
Kuvat Ian Mc Manus (paitsi Ville Paasimaa ne missä Saaralla seepra- ja pinkki turkki)

Promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live 050-5675584

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin puh. 040 846 0116, nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ylös