Uutiset

TIPAN SATUTAT MUA –SINGLE SPOTIFYN KÄRKIPAIKALLE!

27.3.2018

Aiemmin Tippa-T:nä tunnettu trap-artisti julkaisi uutta soundiaan esittelevän singlen ”Satutat mua” 9.3. Kappale on saanut huikean vastaanoton, mistä kertoo eilen saavutettu Suomen Spotifyn top50 -listan ykkössija. ”Satutat mua” on artistin ensimmäinen kappale, joka on noussut Spotifyssa Suomen kuunnelluimmaksi kappaleeksi.

”Styge on lähtenyt paremmin, kuin olisin ikinä osannut kuvitella. Hienoa, että jengi ottaa näin hyvin vastaan tämän uuden jutun ja antaa mulle uuden mahdollisuuden. Palaute on ollut pelkästään positiivista. Ihmiset ovat pistäneet viestiä, kuinka he samaistuvat biisin sanoituksiin ja kuinka biisin kuunteleminen on auttanut ollessaan samanlaisessa tilanteessa. Mulla on vahva fiilis, että oikeaan suuntaan ollaan menossa”, TIPPA kommentoi.

Kuuntele ”Satutat mua” täältä.

Rääväsuisista trap-biiseistään tunnettu Tippa-T on aiemmin julkaissut mm. ”Mehu” ja ”Ei tippa tapa” –hitit. ”Satutat mua” –singlensä myötä uuden rockimman soundinsa esitellyt TIPPA on jo pidemmän aikaa työstänyt uutta tuotantoa. Uusi musiikki on entistä henkilökohtaisempaa sekä aidompaa, kuin mikään artistin aiempi tuotanto. Musiikillisiksi vaikuttajikseen TIPPA mainitsee mm. Alice In Chainsin, Nirvanan sekä Apulannan. Uuden kitaravetoisen musiikin myötä myös livepuoli hiotaan ja uusittu keikkasetti voidaan nähdä lavoilla jo tulevana kesänä.

TIPPA INSTAGRAMISSA.
TIPPA FACEBOOKISSA.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / PME Records / noora@pmerecords.fi / 044 981 1633

Keikat:
Jussi Laine / All Day / jussi@allday.fi

Ylös