Uutiset

BILEKANSAN SUOSIKKIDUOLTA PASI JA ANSSILTA UUSI SINGLE!

17.4.2018

Bilekansan suosikkiduo Pasi ja Anssi julkaisee 20. huhtikuuta uuden singlen Mahtava peräsin ja pulleat purjeet feat. Jaakko Laitinen.

– Halusimme päivittää vanhan klassikon nykypäivään yhdistelemällä moderniin bilebiittiin ja räppiin perinteisiä soittimia kuten mustalaisviulua ja mandoliinia sekä Jaakko Laitisen teatraalista tulkintaa. Onnistuimme mielestämme hyvin ja uskomme, että biisi tulee soimaan monissa Corolloissa, klubeilla ja miksei radiossakin tulevan kesän aikana, Pasi ja Anssi sanovat.

Vuonna 2017 perustetun duon ensimmäistä sinkkua Kakkuu järvellä on striimattu pian 5,5 miljoonaa kertaa ja kappaleen musavideota on Youtubessa katsottu miljoona kertaa. Toinen single Tää on se maa kirii pian samoihin lukemiin 3 miljoonalla striimillä ja lähes miljoonalla videonäytöllä.

Koko kansalle suunnattua hyväntuulista bilemusaa tosissaan tekevät Pasi ja Anssi ovat eräänlaisia suomalaisen miehen supersankari-karikatyyrejä. Oikeassa elämässä Pasi on aiemmin heitellyt laukkuja lentokentällä, Anssi on ollut talkkari. Muun muassa Kummelista sekä Studio Julmahuvista huumoriinsa vaikutteita imevien Pasin ja Anssin energiset keikat ovat olleet suosittuja ja kesällä heidät nähdään muun muassa Solar Sound Festivalilla sekä Portion Boysien kanssa esimerkiksi RMJ:ssä ja Tahkon Juhannuksessa.

 

Ylös