Uutiset

KATRI HELENAN UUSI SINGLE ON RAKKAUSLAULU ELÄMÄLLE!

23.4.2018

Katri Helenan uusi single Jos se on palavaa julkaistaan 27. huhtikuuta.
Kappale on Timo Kiiskisen ja Mirkka Paajasen käsialaa, tuottajana on toiminut Ville Riippa.

Kyseessä on Katri Helenan luottokolmikko, jonka kanssa hän on aiemminkin työskennellyt.

Tämä on rakkauslaulu elämälle – laulu joka kertoo omista ajatuksistani ja tuntemuksistani. Kun sydän on sanonut, että jotain voi tehdä, niin olen antanut palaa. Studiossa laulaminen jännitti hirveästi, vaikka nuorempana se oli helpompaa kuin yleisölle esiintyminen. Siksi oli tärkeää, että tuottaja oli kanssani samoilla aaltopituuksilla. Olen tyytyväinen lopputulokseen: kappale tuntuu luontevalta, siitä tulee hyvä olo ja saan siitä voimaa, Katri Helena sanoo.

Sinivalkoinen ääni Katri Helena juhlii tänä vuonna 55-vuotistaiteilijajuhlaansa. Hänen ensimmäinen levytyksensä julkaistiin vuonna 1963, ja sittemmin Katri Helena on ehtinyt levyttää jo lähes 500 kappaletta. Katri Helenan levyt ovat myyneet kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa. Miljoonan myydyn äänitteen raja rikkoutui vuonna 1994.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Ylös