Uutiset

PIKKU G:N SOLMUSSA-BIISIN MENESTYS JATKUU – JO TUPLAPLATINAA!

19.4.2018

Pikku G:n odotettu comeback on ollut uskomaton menestystarina. Joulukuun alussa julkaistu uusi biisi, Solmussa feat. BEHM, vakuutti yleisön välittömästi ja se kuunneltiin suoraan Spotifyn ykköseksi. Biisi oli listan kärjessä lähes kuukauden putkeen ja nousi joulun jälkeen taas paalupaikalle. Nyt kappale on ylittänyt jo tuplaplatinarajan.

Ihan mahtavaa, että jengi jaksaa edelleen kuunnella Solmussa-biisiä ja kappale on yhä Spotifyn 17. kuunnelluin. Tämä on ylittänyt kaikki odotukseni jo moneen kertaan. Sydäntäni lämmittää myös se, että uuden tulemisen myötä jengi on löytänyt vanhoja biisejäni. Me ollaan nuorisokin striimasi juuri kultaa, Pikku G iloitsee.

Vuosituhannen alussa suomalaisten teinien pään sekoittaneen Pikku G:n paluuta on odotettu pitkään. Hänet on ensi viikolla mahdollista nähdä SOLMUSSA-kiertueensa (K18) päätöskeikoilla Tampereella (Pakkahuone 27.4.) ja Seinäjoella (28.4. Rytmikorjaamo). Lisäksi tulevana sunnuntaina hän esiintyy MTV3:n suorassa X Factor –lähetyksessä.

Pikku G, oikealta nimeltään Henri Vähäkainu, aloitti uransa 15-vuotiaana. Pikku G on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä räppäreistä. Hän on julkaissut urallaan kaksi albumia, joiden yhteismyynti on tänä päivänä lähes 200 000 kappaletta. Nelinkertaista platinaa myynyt ja Emma-palkittu debyyttialbumi Räjähdysvaara (2003) oli yli 120 000 kappaleen myynnillä julkaisuvuotensa myydyin levy. Vuotta myöhemmin ilmestynyt Suora lähetys -albumi myi platinaa.

Facebook
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live, Samppa Hartikainen
samppa.hartikainen@warnermusic.com

Ylös