Uutiset

Saara Aalto tapaa fanejaan Helsingissä ennen lähtöään Portugaliin!

19.4.2018

Wild Wild Wonderland -day with Saara @ Forum -tapahtuma järjestetään Helsingin kauppakeskus Forumissa lauantaina 28.4.2018. Tilaisuus alkaa klo 15:00 ja on kaikille avoin. Ennen yleisötilaisuutta järjestämme lehdistötilaisuuden Forumissa.

Perjantaina 27.4. uuden Wild Wild Wonderland –albuminsa julkaiseva Saara Aalto haluaa tavata suomalaisia fanejaan ennen lähtöään Portugaliin. Helsingin kauppakeskus Forumissa järjestetäänkin lauantaina 28.4. klo 15:00 Wild Wild Wonderland -day with Saara @ Forum –niminen kaikille avoin tapahtuma, jossa on mahdollista kuulla Saaran tuoreet kuulumiset ja toivottaa tähdelle henkilökohtaisesti onnea matkaan. Tapahtuman alussa Saaraa haastattelee Kristoffer Ignatius, sen jälkeen on nimmareiden ja yhteiskuvien vuoro. Myös Saaran tuore Wild Wild Wonderland –albumi on saatavilla.

Facebook-tapahtumaan pääset tästä linkistä!

Pian Forumin tapahtuman jälkeen Saara suunta Lissaboniin, jossa hän edustaa Suomea tämän vuoden Euroviisuissa. Suomi esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa Lissabonissa tiistaina 8.5.2018. Euroviisujen finaali käydään lauantaina 12.5.2018.

Uuden levyn tiimoilta Saara Aalto lähtee pitkästä aikaa kiertämään Suomea. Tämän vuoden konserttisalikiertue starttaa lokakuussa Turusta. Katso kiertueen päivät ja paikkakunnat täältä.

Lehdistötilaisuus la 28.4. klo 14:00
Järjestämme myös medialle tilaisuuden tavata Saara ja kysyä viime hetken tunnelmat ennen Lissaboniin lähtöä. Lehdistötilaisuus järjestetään Forumissa la 28.4. klo 14:00. Pyydän ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 25.4. osoitteeseen nora.norrlin@liekkipromotion.com, niin osaamme varata sopivan kokoisen tilan Forumista. Tervetuloa!

Lehdistökuvat täältä!
(Kuva Ian Mc Manus)

Promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live 050-5675584

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Liekki Promotion / Nora Norrlin puh. 040 846 0116, nora.norrlin@liekkipromotion.com

Ylös